Ο Μποντ πάει Κροατία
Ο Βρετανός πράκτορας θα πίνει το μαρτίνι με θέα τις Δαλματικές Ακτές
Η νέα ταινία της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς «Τζέιμς Μποντ» θα γυριστεί στην Κροατία, και πιο συγκεκριμένα στις ακτές της Δαλματίας, μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ.
Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον «Πράκτορα 007» θα βασίζεται στο βιβλίο «Never Dream of Dying» (1999) του Αμερικανού, επίσημου συγγραφέα των μυθιστορημάτων Τζέιμς Μποντ από το 1997 έως το 2003. Και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο Ντανιέλ Κρεγκ - ο οποίος υποδύθηκε τον θρυλικό κατάσκοπο στις τέσσερις τελευταίες ταινίες- εκείνος που θα ζητήσει «martini, shaken not stirred» (χτυπημένο, όχι ανακατεμένο), αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun».
To story της νέας ταινίας
Στην ταινία, με προσωρινό τίτλο «Shatterhand», ο Τζέιμς Μποντ θα έρθει αντιμέτωπος μ' έναν τυφλό κακοποιό, ο οποίος βρίσκεται πίσω από εγκληματική οργάνωση.
Πηγή της, επίσης, βρετανικής εφημερίδας «Mirror» ανέφερε ότι οι παραγωγοί της ταινίας εξοργίστηκαν με τον δήμαρχο Ντουμπρόβνικ, ο οποίος αποκάλυψε ότι αναζητούν τοποθεσίες για τα γυρίσματα. Πιθανά άλλα μέρη για τα γυρίσματα αναζητούνται στη νότια Γαλλία και την Ιαπωνία. Οι σεναριογράφοι πιστεύουν ότι το φιλμ θα είναι μία εξαιρετική συνέχεια του «Spectre» και ελπίζουν τα γυρίσματα να αρχίσουν στην Κροατία έως το τέλος του έτους, μεταδίδει το κροατικό πρακτορείο ειδήσεων «Hina».
Οι αποκαλύψεις του δημάρχου
Ο δήμαρχος Ντουμπρόβνικ, Άντρο Βλάχουσιτς αποκάλυψε στον τηλεοπτικό σταθμό «Nova TV» ότι η δημοτική αρχή είναι σε διαπραγματεύσεις για τα γυρίσματα της ταινίας.
«Η πόλη κάτω από το βουνό Σρτζ», όπως λέγεται το Ντουμπρόβνικ, επιλέγεται ολοένα και συχνότερα από κινηματογραφιστές για γυρίσματα ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Στην παραθαλάσσια πόλη, δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Κροατίας, έχουν γυριστεί σκηνές της σειράς «Game of Thrones» και πρόκειται εντός του 2018 να γίνουν γυρίσματα της επόμενης ταινίας της σειράς «Star Wars».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου
Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον.
Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα
Ο Ρέιφ Φάινς παραδίδει μια σπάνιας συναισθηματικής έντασης ερμηνεία
Δείτε πρώτοι το φιλμ που κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες και ζήστε την κινηματογραφική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη
Το αφιέρωμα της εταιρείας παραγωγής στην Ελληνίδα ηθοποιό
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Οι νικητές της λαμπερής βραδιάς
Ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του Πάμπλο Εσκομπάρ στη σειρά Narcos
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας – Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το φιλμ του Γιάννη Οικονομίδη με 155.000 εισιτήρια στις αίθουσες
Τα γυρίσματα ξεκινούν στην Πορτογαλία με ορίζοντα κυκλοφορίας το 2027
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας
Η αισθητική του επηρέασε σκηνοθέτες όπως ο Τζιμ Τζάρμους
H σχέση μητέρας κόρης με τα πολλά επίπεδα και με τα ακόμη περισσότερα μυστικά
Ο ρόλος που σημάδεψε την καριέρα του
Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Ιλίρ Τσούκο προβάλλεται με συζήτηση και DJ set
Το αφιερωματικό βίντεο με σκηνές από την καριέρα της
Μια σκοτεινή επανεκτέλεση του κλασικού μύθου του Ρομπέν των Δασών
Γνωστή για την ταινία «Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά» στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου
Η νέα ταινία της Marvel βγα'ινει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.