Κινηματογραφος

«Δυναμίτης» το νέο τρέιλερ της «Δουνκέρκης» του Κρίστοφερ Νόλαν (video)

Τομ Χάρντι, Κένεθ Μπράνα, Μαρκ Ράιλανς, Σίλιαν Μέρφι ακόμα και ο Χάρι Στάιλς στο μάχιμο καστ της ταινίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
DUNKIRK - OFFICIAL MAIN TRAILER [HD]

Μετά το πρώτο teaser και το πρώτο τρέιλερ, ένα νέο, μεγαλύτερο σε διάρκεια τρέιλερ κυκλοφόρησε ξεδιπλώνοντας το επικό μεγαλείο της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν με τίτλο «Δουνκέρκη».

Η ταινία αναφέρεται στην «Επιχείρηση Ντιναμό», μια αποστολή διάσωσης 198.000 Βρετανών και 140.000 Γάλλων και Βέλγων στρατιωτών, οι οποίοι είχαν αποκοπεί από τις μονάδες τους και βρίσκονταν στο έλεος της ναζιστικής πολεμικής μηχανής στη βόρεια Γαλλία, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

«Δυναμίτης» το νέο τρέιλερ της «Δουνκέρκης» του Κρίστοφερ Νόλαν

Τα λόγια του Ουίνστον Τσόρτσιλ ακούγονται ενώ οι τορπίλες σκορπίζουν το θάνατο:  «Θα πολεμήσουμε στη Γαλλία, θα πολεμήσουμε σε θάλασσες και ωκεανούς, θα πολεμήσουμε με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους αιθέρες, θα υπερασπίσουμε το νησί μας, ό,τι και να μας κοστίσει, θα πολεμήσουμε στους διαδρόμους προσγείωσης, θα πολεμήσουμε στα χωράφια και στους δρόμους, θα πολεμήσουμε στους λόφους. Δεν θα παραδοθούμε ποτέ!»

Η ταινία βγαίνει αίθουσες τις 21 Ιουλίου του 2017, με πρωταγωνιστές τους Τομ Χάρντι, Κένεθ Μπράνα, Μαρκ Ράιλανς, Κίλιαν Μέρφι, ακόμα και ο Χάρι Στάιλς των One Direction.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ