Κινηματογραφος

Όταν τα κινηματογραφικά πόστερ αποκτούν ζωή (video)

Η μαγεία του ακίνητου σε κίνηση

34908-78612.JPG
Γιάννης Τσάκαλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Vimeo-143849036

Το εκπληκτικό project του Ισπανού σκηνοθέτη –με το ψευδώνυμο whoispablo– θα σας αφήσει μια γλυκιά ξεχωριστή γεύση από αγαπημένα πόστερ οσκαρικών και μη ταινιών.

Η ιδέα του είναι απλή και υπέροχη: ζωντανεύει τα πόστερ και η μαγεία του ακίνητου αποκτά κίνηση και μια σπάνια γοητεία.

Μεταξύ των ταινιών είναι και οι οσκαρικές: «Χαμένοι στη μετάφραση» (όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου, «Rocky» (3 όσκαρ: καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και μοντάζ), «Ο Εξορκιστής» (2 όσκαρ: ήχου, διασκευασμένου σεναρίου αλλά και 8 υποψηφιότητες), «2001: Οδύσσεια του Διαστήματος» (όσκαρ καλύτερων εφέ και 3 ακόμα υποψηφιότητες), «Μέρα Ανεξαρτησίας» (όσκαρ οπτικών εφέ) και φυσικά το «Ε.Τ. ο Εξωγήινος με 4 όσκαρ (μουσικής, ήχου, ηχητικών εφέ και οπτικών εφέ).

Αν θέλετε να δείτε κι άλλες ταινίες που θα γράψουν κινηματογραφική ιστορία, μη χάσετε την 88η τελετή απονομής των βραβείων Oscar, την οποία θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema.

Επίσης η τελετή θα είναι διαθέσιμη στο Nova GO τόσο live όσο και On Demand, και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Και φυσικά κάποιες από τις ταινίες που θα φύγουν με το χρυσό αγαλματάκι θα μπορέσετε να τις δείτε στα κανάλια Novacinema, σε Α' τηλεοπτική προβολή, ένα χρόνο πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι καθώς τα Novacinema έχουν ήδη προγραμματίσει ταινίες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες.

Μάλιστα, θα μπορεί κανείς να τις δει live και στο tablet, laptop ή smartphone μέσω του Nova GO χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση

Συνολικά, οι ταινίες που πρώτοι θα δουν οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema, συγκέντρωσαν 72 υποψηφιότητες στις 24 κατηγορίες των φετινών Oscar!

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται τα πολυσυζητημένα The Revenant, Room, Spotlight, Mad Max: FuryRoad, Carol, Joy, Brooklyn, Bridge of spies, Creed, The Martian κ.ά.

Ακόμη, οι περισσότερες από αυτές θα διατίθενται και On Demand, μέσω του Nova GO, για να τις βλέπει κανείς όποτε επιθυμεί στο tablet, laptop ή smartphone, επίσης χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ