Χορος

Ουκρανή νοσοκόμα που έχασε τα πόδια της, παντρεύτηκε στο νοσοκομείο - Ο πρώτος χορός (βίντεο)

Οι συγκινητικές στιγμές στο Λβιβ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ουκρανή νοσοκόμα χορεύει στην αγκαλιά του συζύγου της στο νοσοκομείο
Η Ουκρανή νοσοκόμα χορεύει στην αγκαλιά του συζύγου της στο νοσοκομείο © Guardian News/YouTube

Στην Ουκρανία η Ουκρανή νοσοκόμα που ακρωτηριάστηκε όταν πάτησε νάρκη, χόρεψε τον πρώτο χόρο στην αγκαλιά του συζύγου της. Ο γάμος σε νοσοκομείο του Λβιβ.

Συγκινεί το βίντεο με τη νοσοκόμα στην Ουκρανία, την οποία κρατά στην αγκαλιά του ο σύζυγός της την ημέρα του γάμου τους.

Πριν από 6 εβδομάδες η 23χρονη Oksana Balandina πάτησε πάνω σε νάρκη, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι μαζί με τον συνομήλικό της, Viktor Vasyliv.

Οι δυο τους είχαν πάει για να μαζέψουν τρόφιμα για ηλικιωμένους κατοίκους στην πόλη Λουχάνσκ, στην Ανατολική Ουκρανία. Η 23χρονη Ουκρανή νοσοκόμα έχασε και τα δυο της πόδια. Έναν μήνα μετά, και με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία να συνεχίζεται, το ζευγάρι παντρεύτηκε. Ο γάμος έγινε στο νοσοκομείο του Λβιβ στο δυτικό τμήμα της χώρας.

Το συγκινητικό βίντεο από τον γάμο της Ουκρανής νοσοκόμας

Το βίντεο από τον γαμήλιο χορό του ζευγαριού συνεχίζει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έχοντας συγκεντρώσει εκατομμύρια likes, views και σχόλια. O Victor έχει στην αγκαλιά του τη γυναίκα του, η οποία φορά ένα λευκό φόρεμα.

Η Ουκρανή νοσοκόμα, σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα Guardian, χρειάστηκε να υποβληθεί σε τέσσερις εγχειρίσεις. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά. Μετά τον γάμο η 23χρονη Oksana θα φύγει για τη Γερμανία, μαζί με τον σύζυγό της, προκειμένου να κάνει θεραπείες σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.

Ukrainian nurse who lost both legs in war shares first dance with husband in hospital

Αυτός δεν είναι ο πρώτος γάμος που γίνεται στην Ουκρανία, ενώ συνεχίζεται ο ρωσο-ουκρανικός πόλεμος. Τις πρώτες εβδομάδες του πολέμου στην Ουκρανία, στην πρωτεύουσα Κίεβο ένα ζευγάρι παντρεύτηκε στα χαρακώματα, παρουσία του δημάρχου Vitali Klitschko.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ