Χορος

Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Παπανδρέου σε συνέδριο στην Αλικαρνασσό

Δείτε το βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Παπανδρέου στην Αλικαρνασσό
Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Παπανδρέου στην Αλικαρνασσό © YouTube

Ο Γιώργος Παπανδρέου χόρεψε ζεϊμπέκικο στην Αλικαρνασσό. Ο πρώην πρωθυπουργός συμμετείχε στο συνέδριο «Μεσογειακές Ημέρες Λογοτεχνίας».

Στους ρυθμούς ενός τουρκικού τραγουδιού χόρεψε ζεϊμπέκικο στην Αλικαρνασσό ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, μαζί με τον δήμαρχο της πόλης, Αχμέτ Αράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν καλεσμένος στο συνέδριο «Μεσογειακές Ημέρες Λογοτεχνίας» που διεξάγεται στην Αλικαρνασσό. Το συνέδριο για τη Λογοτεχνία, τη Δημοκρατία και την Κλιματική Αλλαγή στη Μεσόγειο διοργανώνεται από το ίδρυμα Livaneli σε συνεργασία με τον Δήμο Αλικαρνασσού.

 

 

 

 

Όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, όσοι βρέθηκαν στο συνέδριο κατέγραψαν με τα κινητά τους τον χορό των δύο ανδρών.

Μάλιστα, κάποιες από τις χορευτικές κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του δημάρχου της Αλικαρνασσού καταχειροκροτήθηκαν από τους παριστάμενους.

Ζεϊμπέκικο από τον Γιώργο Παπανδρέου στην Αλικαρνασσό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι λάτρης του ζεϊμπέκικου, κάτι που το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Άλλωστε, με ένα ζεϊμπέκικο δέχτηκε την ήττα του από τον Νίκο Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ