Χορος

Το Hola Flamenco Festival μας ταξιδεύει στην Ανδαλουσία

Θα σε πείσει να κλείσεις αμέσως εισιτήριο για Ισπανία

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
flamenco-cov.jpg
© Antonio Andreu

Το Hola Flamenco Festival έρχεται για τρίτη χρονιά στις 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δόρα Στράτου στον Λόφο Φιλοπάππου

Αυτό τον Σεπτέμβριο ταξιδεύουμε στην Ισπανία χωρίς να χρειαστεί να κουνηθούμε από την Αθήνα. Το Hola Flamenco Festival έρχεται για τρίτη φορά με μοναδικό σκοπό να μετατραπούμε όλοι σε χορευτές φλαμένκο, μέσα σε μία ατμόσφαιρα που θυμίζει μία «Noche Blanca» και θα μας μεταφέρει στην Κόρδοβα της Ανδαλουσίας και τα αντίστοιχα φεστιβάλ της.

dancer.jpg
© Antonio Andreu


Αυτό, βέβαια, θα γίνει με την βοήθεια καλλιτεχνών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, με το Hola να καλεί χορευτές φλαμένκο, αλλά και μουσικούς από όλα τα είδη να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να μπλέξουν τις τέχνες και τα είδη τους, δημιουργώντας μία γιορτή μέσα στο Θέατρο Δόρα Στράτου. Συγκεκριμένα, εκεί θα βρεθούν στις 10 Σεπτεμβρίου 30 χορευτές φλαμένκο από την Ελλάδα, 12 μουσικοί επίσης φλαμένκο, 2 σχήματα από τον ελληνικό χώρο τόσο της παραδοσιακής, όσο και της electro jazz μουσικής, αλλά και 3 καλεσμένοι έκπληξη από την Ισπανία.

Η εμπειρία φλαμένκο, όμως, δεν θα σταματήσει μόνο στην μουσική και τον χορό, αφού όποιος βρεθεί εκεί θα βρει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της καλλιτεχνικής κουλτούρας, αλλά και γεύσεις που θα τον πείσουν να κλείσει αμέσως εισιτήριο για Ισπανία.

Οι μουσικοί του Φεστιβάλ:
Juan Antonio Suarez «Canito», Lucas Arango, Rosa de Algeciras, Σχήμα Μάρθας Μαυροειδή, Drums Voice Duet /Ageliki Toubanaki, Γιώργος Ντινάκος, Δημήτρης Κουκουλιτάκης, Σπύρος Καρβέλας, Σπύρος Χριστόγλου / Ευγένιος Χαλίλ

kithara.jpg


Οι χορευτές του Φεστιβάλ:
Φανή Δεμέστιχα, Studio Flamenco + Κρουστών «Taconeo», Studio Flamenco «Rueda», Δήμητρα Κασκάνη, Γεωργία Ξανθάκη, Studio Flamenco «La Arrachi Cali», Βασίλης Σκεπετάρης / Βαλάντης Χάνος και η ομάδα τους, Antonio Andreu / Βασιλική Τσιρώνη, Μαρία Μανδραγού, Ελένη Γερμάνη, Κλαούντια Καραπάνου, Άρτεμις Δήμου.
 

 


Περισσότερες Πληροφορίες:

Θέατρο Δόρα Στράτου (Αρακύνθου 33, Λόφος Φιλοπάππου)

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019, 18:00

hola.flamenco.fest@gmail.com

Ιστοσελίδα

Facebook 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ