Χορος

Back to the Raw: Τρεις d.j.s από το Άμστερνταμ και την Αθήνα

Μυστικό Line up με εξειδικευμένους floorfillers

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
image1_-_copy.jpg

 

Back to the Raw: Το δεύτερο μέρος ενός party, που πέρσι με τους Sadar Bahar, Akylla και ΝTEIBINT άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, έρχεται να μας επανενώσει με τον ακατέργαστο, τον κλασικό, τον αυθεντικό ήχο της χορευτικής ηλεκτρονικής σκηνής.

Εκείνους ακριβώς τους ήχους που όλοι θυμόμαστε και αγαπάμε. Εκείνους τους ήχους που έχουν σημαδέψει τις ζωές όλων των clubbers, των αγνών ψυχών, των χορευτών όλης της γης!  Τα δεδομένα λοιπόν, έχουν ως εξής:

LINE UP: Μυστικό.
Η Αθήνα συναντά το Άμστερνταμ μέσω της Ασίας. Εκρηκτικός συνδυασμός! Νότος, Ανατολή, Βορράς! Η σύζευξη της χορευτικής ηλεκτρονικής σκηνής. Η συνεργασία από διαφορετικές κουλτούρες, η γιορτή της διαφορετικότητας που μας ενώνει ισότιμα, όλους με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο κίνητρο, το ίδιο πάθος και αγάπη γι’ αυτή τη βραδιά.

1ος guest DJ: Άμστερνταμ

Με ρίζες από την Ιαπωνία και την καλλιτεχνική του γέννηση στο Άμστερνταμ, ο καλεσμένος μας, οδηγεί την νέα γενιά μουσικών ταλέντων που προέρχονται από την πρωτεύουσα της Ολλανδίας.
Με πρωτοκλασάτες εμφανίσεις σε clubs όπως τα: Contact Tokyo και Djoon Paris αλλά και την παρουσία του σε φεστιβάλ όπως το Southern Soul Festival και το Dimensions, συνεχίζει να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την κουλτούρα της ηλεκτρονικής σκηνής ανά την υφήλιο.
Οι ετερόκλιτες ρίζες του έχουν επηρεάσει αισθητά το μουσικό του αποτέλεσμα. Τα mix του είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αυτού. Ανακατεύει γήινους πρωτογενής ήχους με φρέσκα, σημερινά ακούσματα παντρεύοντάς τα όπως λίγοι.
Στις παραγωγές του, το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό με συνέπεια να έχει παρά πολλές εμφανίσεις και τον σεβασμό πολύ μεγάλων καλλιτεχνών.
Με το τελευταίο του EP στην Rush Hour Records εκτόξευσε την φήμη του με αποτέλεσμα να είναι ο πιο πολυπόθητος καλλιτέχνης απο την Ολλανδία!
Πρόσφατα η Rush Hour ανακοίνωσε ότι δικαιωματικά το 2019 ανήκει στον επόμενο καλεσμένο μας!

2ος DJ: Αθήνα

Ο δεύτερος DJ της βραδιάς είναι από την Αθήνα. Η επιτυχίες του, από τα 80's, αντανακλούν ακόμα πάνω στο όνομά του, από τότε που ρόκαρε στο "Big Apple" έως και σήμερα, στο κέντρο της Αθήνας!
Από πολύ μικρή ηλικία μέσα στις μουσικές, κυρίως μέσω της αγάπης των γονιών του για την Latin, την Jazz και την Rock σκηνή. 
Ως έφηβος, λάμβανε γραμμένα σε κασέτες set μέσω συγγενών του από τη Νέα Υόρκη. Αυτά ήταν set από dance parties που γίνονταν τα Σαβ/κα σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς (στις Η.Π.Α) από τεράστια ονόματα της σκηνής όπως οι Jelly Bean, Frankie Knuckles, Larry Levan και άλλοι.
Εν συνεχεία, είχε την τύχη να παρευρεθεί σε κορυφαία μαγαζιά και parties εκτός Ελλάδας όπως : Zanzibar, Shelter, Underground Network, Sound Factory, World, Save the Robots, Body & Soul κ.α.
Στις αρχές του ’90 επέστρεψε στην Αθήνα, με σκοπό να «εκθέσει» του Αθηναίους στον underground ήχο της Νέας Υόρκης, μέσω των club και ραδιοφωνικών του DJ εμφανίσεων. Συνεργάστηκε με τους Magna ως resident DJ και ήταν αναμεμιγμένος με την μνημειώδη σκηνή της Underground House των Αθηνών!
Έχουμε όλοι μοναδικές αναμνήσεις από τα set του σε Paradizzio, The Lab, Cavo Paradiso και πάρα πολλά ακόμα club στην Ελλάδα που έπαιξε δίπλα σε παγκόσμια ονόματα όπως οι : Little Louie Vega, Joe Claussell, Francois K.κ.α.
Σε αυτά τα 25 + χρόνια καριέρας, βρέθηκε να παίζει σε club όλου του κόσμου, όπως τα : Soul Heaven στο Λονδίνο, Angels of Love (Νάπολη) και Shelter στη Νέα Υόρκη!
Είμαστε κατενθουσιασμένοι για την παρουσία του στο MOVE (The project) και πιο συγκεκριμένα στο event μας “Back to the Raw”!

3ος DJ: Αθήνα

Ο δεύτερος Αθηναίος DJ (και τρίτος της βραδιάς), είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες ραδιοφωνικούς παραγωγούς με κυκλοφορίες στην Warp Records. 
Με τις μοναδικές μουσικές επιλογές του, έχει γαργαλίσει πολλά χρόνια τώρα τα αυτιά μας, μέσα στην καθημερινότητά. Οδηγώντας μέσα στους δρόμους της πόλης, ακούγοντάς τον μέσα στο αυτοκίνητο από το ράδιο, άλλαξε την όλη εμπειρία κάνοντας μια βόλτα να μοιάζει ένα μοναδικό ταξίδι!
Από την άλλη πλευρά, η εμφανίσεις του στα booth (με βασικό χαρακτηριστικό την άσβεστη ενέργειά του) μπορούν να ενθουσιάσουν το κοινό χάριν στην ευρεία γκάμα και τα γεμάτα ενθουσιασμό μουσικά του μπερδέματα!
Παράλληλα, έχει στραφεί προς την παραγωγή (ως remixer), σε κομμάτια όπως το “The Rapture” και παραγωγούς όπως οι Alex Gopher και Chet Faker.
Η μουσική του έφτασε μέχρι την Αυστραλία (Bang Gang Records), την Γαλλία (Kitsuné Records) και πολλές ακόμα χώρες και δισκογραφικές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πολιτική περιορισμένου αριθμού εισόδου ατόμων : σύνολο 500 κάρτες 

Αναζητήστε την κάρτα σας με e mail στο Pass2move@gmail.com ή από το Couleur Locale Cocktail Bar. 

Τιμή κάρτας: 15 ευρώ

MOVE FB

EVENT

image1.jpg

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ