Χορος

Οι πιο τρελές hip-hop χορογραφίες του κόσμου επιστρέφουν στην Ελλάδα

Το Hip Hop International Greece έρχεται για δέκατη φορά στη χώρα μας μαζί με τα κορυφαία ονόματα του κόσμου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
30127441_1645102922232687_6531125921124974592_n.jpg
Facebook.com /Hiphop International Greece

Ο διαγωνισμός που έχει καθιερωθεί σαν η μεγαλύτερη επίδειξη hip-hop ικανοτήτων στην Ελλάδα έρχεται για δέκατη συνεχόμενη φορά στη χώρα μας με τον ελληνικό προκριματικό. Το Hip Hop International Greece 2019, η διοργάνωση του BOTY Balkans Headoffice θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 12 Απριλίου στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης χωρητικότητας 1200 θεατών και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολλές κομμένες ανάσες.

H.H.I. GREECE 2019 video spot

Προσκεκλημένοι είναι μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα της hip-hop κοινότητας, όπως η νεοζηλανδή Kaea Pearce, ενώ παράλληλα οι νικήτριες ομάδες της κάθε κατηγορίας θα εξασφαλίσουν τη θέση τους στους τελικούς στο Φοίνιξ της Αριζόνα, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερο πρεστίζ στη διοργάνωση, οι υπεύθυνοι της οποίας  είναι οι Αμερικάνοι διοργανωτές του επιτυχημένου TV show με τίτλο America’s Best Dance Crew.

thumbnail_kaea_2_copy.jpg

Ομάδες από όλες τις πόλεις της Ελλάδος θα διαγωνιστούν παρουσιάζοντας στην κριτική επιτροπή Hip Hop χορογραφίες. Οι κριτική επιτροπή θα ανακηρύξει τις καλύτερες ομάδες Hip Hop για το 2019 στις 3 ηλικιακές κατηγορίες : 7–12, 13–17, 18+ . Τέλος θα υπάρξει η εντυπωσιακή κατηγόρια MEGA CREW όπου οι ομάδες θα αποτελούνται από 10 μέχρι 40 άτομα ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει η κατηγορία Mini Crew από ομάδες που θα αποτελούνται από 3 άτομα!

Οι νικήτριες ομάδες θα κερδίσουν πλούσια δώρα από τους υποστηρικτές του διαγωνισμού και οι 3 πρώτες της κάθε κατηγορίας θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους τελικούς στο Φοίνιξ της Αριζόνα!

thumbnail_web_poster_hhi_greece_2019.jpg

Όμως, εκτός από το διαγωνιστικό μέρος, οι επισκέπτες του HipHop International 2019 θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεαματικά special shows από τους διεθνής εμβέλειας χορευτές όπου θα είναι κριτές του διαγωνισμού και θα παραδώσουν σεμινάρια χορού.

Jason Derulo - Swalla (feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) [Official Music Video]

Πιο συγκεκριμένα η Kaea Pearce από Νέα Ζηλανδία παγκόσμια πρωταθλήτρια με τους Royal Family και γνωστή από τις συμμετοχές τις σε πασίγνωστα video clips όπως Jason Derulo, Justin Bieber, Ciara, Jennifer Lopez θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή. Μαζί της θα βρίσκονται ο Αμερικανός Jun Quemado από τους Mos Wanted Crew, Joel (Γαλλία), Del Mak (Αγγλία), Matthew Harding (Αγγλία), Andreas Mainz (Γερμανία) και Paul Gheorghe (Ρουμανία) με τεράστια εμπειρία ως κριτές σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Για περισσότερα νέα για την πιο hip-hop εμπειρία της χρονιάς ακολουθήστε τη σελίδα της διοργάνωσης στο Instagram και στο Facebook.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ