Χορος

Κοπή πίτας 2017 στην «Θοδωρής Πανάς Σχολή Χορού Αθηνών»

Με χαρά και χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους γιορτάστηκε ο 2ος χρόνος λειτουργίας της σχολής

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338214-703485.jpg

Πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις περίμεναν τους μαθητές, με αποκορύφωμα τις χορογραφίες που παρουσιάστηκαν από μαθητές και δασκάλους.

Κοπή πίτας 2017 στην «Θοδωρής Πανάς Σχολή Χορού Αθηνών»

Έχοντας 25 χρόνια εμπειρία στο χώρο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τόσο στη σκηνή και σε μεγάλα τηλεοπτικά show όσο και στις αίθουσες διδασκαλίας, ο χορευτής, χορογράφος και musical theater performer, Θοδωρής Πανάς, με λαμπρή διεθνή καλλιτεχνική πορεία δημιούργησε με τους συνεργάτες του Ίωνα Κυπραίο και Χριστίνα Λεγάκι, μια ξεχωριστή σχολή χορού.

Η Θοδωρής Πανάς / Σχολή Χορού Αθηνών στεγάζεται σε ένα εργοστάσιο 600 τ.μ., ανακαινισμένο στα ποιοτικά πρότυπα των σχολών του εξωτερικού, με τις αίθουσες να είναι ιδανικές για μαθήματα χορού, την πραγματοποίηση σεμιναρίων, auditions και εξετάσεων αφού πληροί τις νόμιμες προδιαγραφές ως σχολή χορού αναγνωρισμένη από το κράτος.

Τα τμήματα είναι πολλά και ποικίλα, όπως Κλασικό Μπαλέτο με Σύστημα VAGANOVA, Σύγχρονος, Musical Theater, Hip Hop, Breakdance, Ελληνικοί χοροί, Funky Jazz, Capoeira, Χοροί του Κόσμου (Latin, Oriental, Tango Argentinο), αλλά και Yoga, Pilates, Barre a Terre, Χοροθεραπεία (για άτομα με αναπηρίες). Ο Θοδωρής Πανάς μαζί με μια εξαιρετική ομάδα διακεκριμένων και έμπειρων καθηγητών δημιουργούν ένα ευέλικτο πρόγραμμα διδασκαλίας, προκειμένου ο καθένας να βρει αυτό που τον εκφράζει. 

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Πανάς στην Athens Voice και δείτε φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό χώρο της Σχολής Χορού Θοδωρής Πανάς.

Στο σύμπαν όλα χορεύουν, εμείς όχι;


Θοδωρής Πανάς / Σχολή Χορού Αθηνών

Μαραθωνομάχων 51, Ακαδημία Πλάτωνος, 210 5158735, www.athensdanceschool.gr, info@athensdanceschool.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο χορογράφος Ζερόμ Μπελ
Ζερόμ Μπελ: «Δεν πιστεύω στην προσωπική έκφραση του καλλιτέχνη»

Λίγο πριν δυο έργα του συναντήσουν το κοινό στην Πειραιώς 260, ο Γάλλος διάσημος χορογράφος μας μιλά για την θρυλική Ισιδώρα Ντάνκαν, την τέχνη του και τη δέσμευσή του για την προστασία του περιβάλλοντος

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.