Φωτογραφια

Cairo Photo Week: Έργα 100 φωτογράφων σε 11 εκθέσεις

Το Φεστιβάλ φιλοξενείται σε δύο χώρους, στο Art Space Ραβαμπέτ και στο Kodak Passageway

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτογράφος
Φωτογράφος © Unsplash

Πάνω από 100 φωτογράφοι παρουσιάζουν τα έργα τους σε 11 εκθέσεις στο Φεστιβάλ Φωτογραφίας Cairo Photo Week.

Εκθέσεις, συζητήσεις και εργαστήρια συνθέτουν το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Φωτογραφίας, Cairo Photo Week, που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου σε υβριδική, εικονική και φυσική έκδοση.

Το Φεστιβάλ φιλοξενείται σε δύο χώρους, στο Art Space Ραβαμπέτ και στο Kodak Passageway με στόχο να ενθαρρύνει τους φωτογράφους και τους δημιουργούς εικόνας να διευρύνουν τις καλλιτεχνικές, τεχνικές και επιχειρηματικές προοπτικές τους, σύμφωνα με τους διοργανωτές. 

Το Φεστιβάλ που είναι μία συνδιοργάνωση με τη Σχολή Φωτογραφίας Photopia, παρά την πανδημία έχει ένα ευρύ πρόγραμμα με 11 εκθέσεις, διαλέξεις και εργαστήρια. Θα συμμετέχουν 100 φωτογράφοι που εκπροσωπούν κάθε πτυχή της φωτογραφικής τέχνης, μόδα, γαστρονομία, ντοκιμαντέρ και φωτορεπορτάζ.

Η βραβευμένη Αμερικανίδα φωτογράφος ντοκιμαντέρ Μάγκι Στέμπερ και ο φωτορεπόρτερ και ακτιβιστής για κοινωνικά ζητήματα από το Μπαγκλαντές, Σαχιντούλ Αλάμ θα μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους στη διάρκεια εργαστηρίων. 

Η φωτογράφιση με κινητό, η φωτογράφιση για την προώθηση προϊόντων μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου, η δημιουργία ταυτότητας στη φωτογράφιση μόδας είναι μεταξύ των θεμάτων που θα εξεταστούν στα εργαστήρια.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Cairo Photo Week θα ολοκληρωθούν στις 22 Μαρτίου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ