Φωτογραφια

Το Perrier συναντά την φωτογράφο Μαρίνα Βερνίκου και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό

Μέσα από ένα Perrier ξεπροβάλλουν πυροτεχνουργοί, cheerleaders, σερβιτόροι, τενίστριες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
331355-686761.jpg
Μαρίνα Βερνίκου

Όταν η «εκρηκτική» μαγεία του Perrier δίνει έμπνευση, τότε γεννιέται το πιο PhotoExtraordinaireProject του ασυνήθιστα φυσικού αναψυκτικού, Perrier. Στην παγκόσμια τηλεοπτική καμπάνια «HotAirBalloon», μέσα από ένα Perrier ξεπροβάλλουν πυροτεχνουργοί, cheerleaders, σερβιτόροι, τενίστριες. Στο νέο, ανατρεπτικό φωτογραφικό project του Perrier, οι ίδιοι ήρωες ξεπροβάλλουν μέσα από τον φακό της βραβευμένης φωτογράφου Μαρίνας Βερνίκου και τα έργα εκτίθενται από το Perrier, για ένα μήνα, στο bar-restaurant «TheDallianceHouse» στην Κηφισιά.

Στο φαντασμαγορικό κόσμο του Perrier, νερό και αέρας λαμβάνουν συναρπαστικές διαστάσεις οδηγώντας σε ανεπανάληπτες εκρήξεις δροσιάς και απόλαυσης. Τα στοιχεία αυτά ενέπνευσαν τη φωτογράφο Μαρίνα Βερνίκου, η οποία σε συνεργασία με το Perrier, «ζωντάνεψε» τους ήρωες της καμπάνιας και με τη δημιουργική της ματιά φωτογράφισε έξι extraordinaire χαρακτήρες. Η Αννούσα Μελά του Mystyleforecast μεταμορφώθηκε σε τενίστρια, η Κλειώ Στασινού του The Muse And The Ladybug φωτογραφήθηκε ως 60ssocialite, η AmiYiami Άννα Μαρία Βελλή έγινε bandmember, η Τζένη Μελιτά εντυπωσίασε ως cheerleader, ο Άλεξ Κάβδας μπήκε στο ρόλο του πυροτεχνουργού και ο Γαβριήλ Νικολαΐδης του Coolartisan αποτυπώθηκε ανατρεπτικά στο φακό ως σερβιτόρος. Οι φωτογραφίες τους θα φιλοξενηθούν στο χώρο για διάστημα ενός μήνα, μυώντας το κοινό στον extraordinaire κόσμο του Perrier.

Η Τζένη Μελιτά

Η AmiYiami Άννα Μαρία Βελλή

Η Κλειώ Στασινού του The Muse And The Ladybug

Η Αννούσα Μελά του Mystyleforecast

Ο Άλεξ Κάβδας

Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης του Coolartisan

Η φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου

Η φωτογράφος, Μαρίνα Βερνίκου

Επισκεφτείτε τη σελίδα του Perrier στο Facebook για να μάθετε περισσότερα… www.facebook.com/PerrierGR ή την ιστοσελίδα του για να ανακαλύψετε μοναδικές συνταγές και άλλα extraordinaire μυστικά: www.perrier.com 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ