Φωτογραφια

Photo Voice: Our Second Day in Athens #17

Σε είδα… στο Meet Market: το νέο folio του Πέτρου Νικόλτσου

karathanos.jpg
Δημήτρης Καραθάνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
27634-62638.JPG

Χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, έπιπλα, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, θερμιδικές λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & ρετρό προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets.

Ένα διήμερο οπτιμιστικής διάθεσης και θετικών αστικών δονήσεων, το οποίο φιλοδοξεί να καθιερωθεί στο αθηναϊκό καλεντάρι συγκεράζοντας την κουλτούρα των ευρωπαϊκών flohmarkt με τις εκθέσεις τέχνης, εκτυλίχθηκε επιτυχώς το Σαββατοκύριακο στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Συμμετείχαν 120 και πλέον καλλιτέχνες, ενώ από την εκδήλωση δεν έλειψε ο τακτικός συνεργάτης της Athens Voice και του SOUL, Πέτρος Νικόλτσος, φροντίζοντας να φουλάρει το ρολό της μηχανής του με εύγλωττα ενσταντανέ.

Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικότερα δείγματα του τελευταίου φωτογραφικού πρότζεκτ του θεσσαλονικέα δημιουργού.


n


n


n


n


n


n


n


n


n


n


n


n


n


n


n


n


* Ο Πέτρος Νικόλτσος φωτογραφίζει από τα 15. Έμαθε τον κόσμο της φωτογραφίας στην βιβλιοθήκη του Φωτογραφικού Κύκλου, όταν αυτή βρισκόταν στην οδό Τσακάλωφ στην Αθήνα, και τα μυστικά της τέχνης δίπλα στον καθηγητή John Brooks και τους φωτογράφους του πρακτορείου Magnum Νίκο Οικονομόπουλο και Jim Goldberg. Από το 2008 οι εικόνες του φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού SOUL. Έχει κάνει βιβλία με τον Στέφανο Τσιτσόπουλο και την Σώτη Τριανταφύλλου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY