Εικαστικα

Χίμαιρα Art & Craft: Διαλεγμένα έργα τέχνης και χειροποίητα αντικείμενα με έμφαση στην κεραμική

Εδώ, το χαρτί, το μέταλλο, το ξύλο, το μαλλί, το μετάξι, ο πηλός συναντιούνται και μετατρέπονται σε μοναδικά έργα τέχνης

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 880
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χίμαιρα Art & Craft: Διαλεγμένα έργα τέχνης και χειροποίητα αντικείμενα με έμφαση στην κεραμική

Χίμαιρα Art & Craft στη Σύρο: έργα τέχνης και χειροποίητα αντικείμενα αποκλειστικά Ελλήνων εικαστικών και χειροτεχνών

Από τους πιο ενδιαφέροντες και ιδιαίτερους χώρους που μπορείτε να βρείτε στην Ερμούπολη το Χίμαιρα Art & Craft, πίσω από το θέατρο Απόλλων, με διαλεγμένα ένα προς ένα έργα τέχνης και χειροποίητα αντικείμενα Ελλήνων εικαστικών και χειροτεχνών. Εδώ, το χαρτί, το μέταλλο, το ξύλο, το μαλλί, το μετάξι, ο πηλός συναντιούνται και μετατρέπονται σε μοναδικά έργα τέχνης.

Χίμαιρα Art & Craft

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Χίμαιρα Art & Craft συγκέντρωσε για εμάς μοναδικά αντικείμενα από όλη την Ελλάδα. Με έμφαση στην κεραμική, γλυπτά αλλά και χρηστικά αντικείμενα μοναδικής αισθητικής μας περιμένουν να τα δωρίσουμε σε αγαπημένους μας αλλά και στους εαυτούς μας. Στο Χίμαιρα Art & Craft μπορείτε, πλέον, να βρείτε και τα κεραμικά που φτιάχνουν στο εργαστήριό τους ο ιδιοκτήτης της Χίμαιρα Μάνος Μαστοράκης και η Ζωή Αργυροπούλου και, γιατί όχι, να δοκιμάσετε κι εσείς την τύχη σας με την κεραμική υπό την καθοδήγησή τους.

Χίμαιρα Art & Craft

Σημειώστε ότι αυτή τη χρονιά, με αφορμή τη διοργάνωση του Συμποσίου Κεραμικής «4.500 χρόνια μετά» από τον οργανισμό Χίμαιρα Πολιτισμός, θα δείτε μοναδικά έργα με έμπνευση τον αρχαιολογικό πλούτο της Σύρου από διάσημους κεραμίστες, καθώς και μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση σύγχρονης κεραμικής στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σύρου. 

Χίμαιρα Art & Craft
Χίμαιρα Art & Craft

Μάρτεν Νόρδεστρομ 10, Ερμούπολη, Σύρος, 2281301554, 6978841927,
www.chimeracraft.gr, Facebook: chimeracraft

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ