Εικαστικα

Athens Street Art Festival 2013

Είκοσι Ευρωπαίοι «καλλιτέχνες του δρόμου» θα χρωματίσουν την πόλη μας

44128-99249.jpg
Βαγγέλης Βαγιάνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
43802-91790.jpg

Είκοσι κορυφαίοι «καλλιτέχνες του δρόμου» από όλη την Ευρώπη, έρχονται να αλλάξουν το μουντό «πρόσωπο» της Αθήνας. Έντονα χρώματα και έξυπνα μηνύματα στους τοίχους της πόλης, ξεκινώντας από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, στην Πειραιώς 256, αλλά και δημόσια κτίρια του Δήμου Νίκαιας- Ρέντη. Τίτλος: Crisis [?] What Crisis [?], που εκφράζει απόλυτα το νόημα και το μήνυμα του φεστιβάλ.

Πρόκειται για ένα Interactive Event κατά τη διάρκεια του οποίου από τις 27/06 – 14/07 οι καλλιτέχνες θα εκτελέσουν μια σειρά από έργα Stencil Art, ζωγραφικής, εγκαταστάσεις και New Media. Η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών σε συνεργασία με την GA Art+Events Mgmt, τον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη και την Camp Gallery, διοργανώνουν το φεστιβάλ. Θα περιλαμβάνει συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων καλλιτεχνών με τους φοιτητές της ΑΣΚΤ πάνω στην αμφιλεγόμενη αξία, της «τέχνης του δρόμου» σε περίοδο κρίσης.

Δράσεις σε Δημόσιους χώρους από 27/06 εως 02/07, Stencil Workshop για παιδιά με την καθοδήγηση των καλλιτεχνών στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη και έκθεση έργων τους από 01/07 – 14/07 στην CAMP Gallery, στην Πλατεία Κοτζιά.

Η Athens Voice είναι χορηγός επικοινωνίας.

n

n

n

n

image

n

image

n

n

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ