Design & Αρχιτεκτονικη

Go greek, οι Έλληνες designers έχουν πάρει μεγάλη φόρα

Όλοι μαζί σε μια πρωτότυπη έκθεση στο Golden Hall

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
97254-194948.jpg

Οι Έλληνες σχεδιαστές έχουν όρεξη και φαντασία, τα πανιά τους σηκωμένα και τον αέρα να φυσά πρίμα. Συνέχεια ετοιμάζουν καινούργιες δουλειές, τόσες που δεν τους προλαβαίνουμε πια! Το καλύτερο μάλιστα είναι πως δείχνουν να είναι και πολύ εξωστρεφείς, κυρίως θέλουν να επικοινωνούν και να είναι ανοιχτοί προς το κοινό. Μόνο για εκθέσεις, show, και fashion εκδηλώσεις ακούς τελευταία και δεν ξέρεις που να πρωτοπάς. Οι δημιουργίες τους, πολλές και εμπνευσμένες. Φουλάρια που δείχνουν παιχνιδιάρικη διάθεση έτσι όπως τυλίγονται στο λαιμό σου, αντικείμενα (πιάτα, κούπες, μαγνητάκια κ.α.) που χωράνε μέσα τους όλο το ελληνικό καλοκαίρι, χειροποίητες τετράγωνες (!) γραβάτες, ντιζαϊνάτες λαδοθήκες, μυρωδάτα σαπούνια για δέρμα μεταξένιο…

Από τις 15 έως και τις 25 Μαΐου στο πολυκατάστημα notoshome στο Golden Hall, 12 σχεδιαστές θα είναι εκεί μαζί με τις δημιουργίες τους σε μια μοναδική έκθεση αφιερωμένη στη νέα φουρνιά Ελλήνων σχεδιαστών. Η διοργάνωση ανήκει στην Greek Brand New, που έχει φιλοδοξία να ανακαλύπτει και να αναδείξει ό,τι πιο πρωτότυπο και ξεχωριστό σχεδιάζεται και παράγεται αυτόν τον καιρό στην Ελλάδα.

Οι περισσότεροι από όσους συμμετέχουν είναι ήδη καταξιωμένοι εντός συνόρων, ενώ μερικοί διανύουν και τα πρώτα τους βήματα προς τα έξω, κάνοντας την Ελλάδα να ταξιδεύει παντού. Και εμάς μαζί της.

Οι 12 σχεδιαστές που συμμετέχουν είναι οι: A Future Perfect, GIS DESIGN, Gogreek-the collectibles, It’s All Greek On Me, MY, Ploos Design, Skoumoky, Citrus ties, Greece Revisited, Ladolea Olive Oil, Sophia, COOL SOAP.

Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 210 6803450 

n

n

n

n

n

n

n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ