Design & Αρχιτεκτονικη

Η COCO-MAT προσγειώνεται στη Ν. Υόρκη

Η COCO-MAT ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Νέα Υόρκη στο ABC Carpet & Home

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
8379-29685.jpg

Όταν ρωτήθηκαν ποιό είναι το αγαπημένο τους κατάστημα λιανικής πώλησης, το 75% των κατοίκων της Νέας Υόρκης απάντησαν πως είναι το ABC Home and Carpet. Αυτό που πριν από 120 χρόνια ξεκίνησε ως ένα απλό κατάστημα χαλιών, εξελίχθηκε σε ένα εξαώροφο κτήριο, εμπορικό κέντρο για την μόδα του σπιτιού καθώς και της επίπλωσής του, διατηρώντας τον χαρακτήρα μιας boutique, προσφέροντας μία εξαιρετική εμπειρία στα ψώνια καθώς και ποικιλία στα προϊόντα της. Έτσι το ABC Home καταφέρνει να ενώσει κάτω από την στέγη του όλα όσα η φύση μπορεί να προσφέρει, έτσι ώστε το σπίτι μας να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερο.

Από την άλλη μεριά, η εταιρεία COCO-MAT, έχει εξειδικευτεί στην κατασκευή συστημάτων ύπνου, φτιαγμένα από 100% φυσικά υλικά. Βασισμένη σε όσα η Μητέρα Φύση μπορεί να παρέχει, η φιλοσοφία της COCO-MAT βασίζεται στην φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή.

Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν αποτελεί έκπληξη η ανακοίνωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών. Τώρα η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ,  μπορεί να κοιμηθεί στην φύση.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ