Design & Αρχιτεκτονικη

Μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός easy...

Τα καταστήματα επίπλων Ιταλικής προέλευσης easy τα γνωρίζετε όχι μόνο για τη μεγάλη ποικιλία σε σχέδια χρώματα και υλικά,

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
8110-29137.jpg

Τα καταστήματα επίπλων Ιταλικής προέλευσης easy τα γνωρίζετε όχι μόνο για τη μεγάλη ποικιλία σε σχέδια χρώματα και υλικά, αλλά και για τα μοναδικά κομμάτια σύγχρονου design σε μικροέπιπλα, μικροαντικείμενα, χαλιά, φωτιστικά και διακοσμητικά.

Αν ονειρεύεστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας σ’ ένα χώρο μοναδικού design που να αντανακλά ταυτόχρονα το προσωπικό σας γούστο και τις συνήθειες σας ήρθε η ώρα να το πραγματοποιήσετε. Τόσο easy όσο ακούγεται: εξαιρετικής ποιότητας Ιταλικά έπιπλα σε ανταγωνιστικές τιμές, σχεδιασμένα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Αυτό το καλοκαίρι μέχρι 31 Αυγούστου, τα καταστήματα easy διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό! Χωρίς υποχρέωση αγοράς, 5 τυχεροί θα κερδίσουν έπιπλα συνολικής αξίας 9.000€, ενώ 60 ακόμη τυχεροί θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 50€.

Αναζητήστε τα δελτία συμμετοχής στα καταστήματα easy, στην Αργυρούπολη και στη Μάνδρα Αττικής, καθώς και στην ιστοσελίδα www.easy.com.gr αλλά και στο group  στο facebook στη διεύθυνση www.facebook.com/easy.homestores.

easy… στο στιλ της δικής σου ζωής!

Καταστήματα easy:

·    Λεωφ. Βουλιαγμένης 593, (κόμβος Αλίμου) Αργυρούπολη, τ. 210 9961975

·    Κωνσταντινουπόλεως, Συνοικία Παπακώστα, Μάνδρα, τ. 210 5552974

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευκή πλαστική καρέκλα
Η λευκή πλαστική καρέκλα στα σημαντικότερα έπιπλα του αιώνα

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί στα πανηγύρια, στις αυλές της επαρχίας και στις παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.