Design & Αρχιτεκτονικη

POLTRONA FRAU

Ήταν όλοι εκεί

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
17288-44810.jpg

Στην Αθήνα, πριν λίγες μέρες, η Poltrona Frau μαζί με την εταιρεία ΑΒΑΞ και το HOMEmag παρουσίασαν τη νέα συλλογή του ιταλικού οίκου, που από το 1912 μέχρι σήμερα φημίζεται για τη χειροποίητη πολυτέλεια, την τελειότητα της κατασκευής και την απαράμιλλη κομψότητα. Μαζί, παρουσιάστηκε και το εξώφυλλο του HOMEmag, που σχεδίασε ο σταρ designer του οίκου Jean Marie Massaud.

Η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, ένα κτίριο που σχεδίασε ο διάσημος αρχιτέκτονας και συνεργάτης του οίκου Jean Nouvel, και η Μικρή Σκηνή της, ένα αμφιθέατρο με καθίσματα ντυμένα με τα περίφημα Pelle Frau, ήταν ο απόλυτα ιδανικός χώρος. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Brand Director του οίκου Roberto Archetti και την παρουσίαση των νέων μοντέλων, όπως το γραφείο Ginger, η καρέκλα Fred και η διάφανη πολυθρόνα Chester Transparente, που κέρδισε το θαυμασμό όλων χάρη στον ανατρεπτικό σχεδιασμό της. Λίγο μετά, η εκδήλωση εξελίχτηκε σ’ ένα… ζωηρό after office κοκτέιλ πάρτι – αρχιτέκτονες, designers, συνάδέλφοι από περιοδικά και πολλοί φίλοι βρεθήκαμε ένα απόγευμα με χαλαρή κουβέντα, όμορφη παρέα και πολλά ιταλικά ροζέ Martini!

*Τα έπιπλα της Poltrona Frau μπορείτε κι εσείς να δείτε στα καταστήματα ΑΒΑΞ

➊ Ο Βrand Director της Poltrona Frau, Roberto Archetti, φιλικός και άκρως επικοινωνιακός ➋ O καναπές Chester Transparente έκλεψε τις εντυπώσεις ➌ To εξώφυλλό μας, έργο του Jean Marie Massaud ➍ Ντίνα & Λίζα Κόμη, η θηλυκή πλευρά της εταιρείας ABΑΞ ➎ Μια καλή παρέα: οι αρχιτέκτονες Ντίνα Κουλοχέρη (πλάτη), Νίκος Κτενάς, δίπλα ο Άρης Ζαμπίκος και η Νενέλα Γεωργελέ ➏ Η Μικρή Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών ήταν εκείνο το απόγευμα γεμάτη κόσμο

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ