Design & Αρχιτεκτονικη

Οι ωτοασπίδες με τα εκκωφαντικά μηνύματα

Leave Me Alone για ησυχία με υψηλή αισθητική

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
132213-300373.jpg

Τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί εδώ θα την ακούσετε. Αν θέλετε να καταστήσετε σαφές το μήνυμά σας για ησυχία, εδώ είστε. Ο πολωνός σχεδιαστής Tomasz Urban ανέλαβε να κάνει πράξη τις στιλάτες ωτοασπίδες που οραματίστηκε η εταιρία LAPlugs. Με αυτά τα πανέμορφα, λειτουργικά, μαραφέτια δεν θα σας ενοχλήσει κανείς. Πλέον, μπορείτε να πείτε «μη μου μιλάτε» ή «βγάλτε το σκασμό» με άποψη.

© LAPlugs

Από τη βιβλιοθήκη μέχρι το γραφείο, από το αεροπλάνο μέχρι το μετρό και από το σπίτι μέχρι το δρόμο, οι «Leave Me Alone» ωτοασπίδες με τα έξυπνα, προβοκατόρικα, μηνύματά τους είναι τόσο θορυβώδεις οπτικά όσο χρειάζεται για να βρείτε, επιτέλους, την ησυχία σας. Τώρα, υπάρχει τρόπος να συγκεντρωθείτε χωρίς να σας αποσπούν την προσοχή. 

© LAPlugs

Τα πέντε πρώτα σχέδια τους διατίθενται ήδη και το πλάνο ανάπτυξής τους είναι ανοικτό σε συνεργασίες για όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο όραμά τους. Κοστίζουν μόλις 14,90 ευρώ και αν θέλετε μια πιο προσιτή εκδοχή μπορείτε να επιλέξετε τη βερσιόν με τα λογότυπα που κουμπώνουν στις δικές σας ωτοασπίδες. Σιλικονούχες, εύχρηστες και με προστασία μέχρι 27db, σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε. 

© LAPlugs

Τεντώστε τα αυτιά σας σε αυτά τα μικρά καλοσχεδιασμένα εξαρτήματα που θα «κουφάνουν» πολύ κόσμο με το design τους.

© LAPlugs

© LAPlugs

© LAPlugs

© LAPlugs

© LAPlugs

© LAPlugs

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευκή πλαστική καρέκλα
Η λευκή πλαστική καρέκλα στα σημαντικότερα έπιπλα του αιώνα

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί στα πανηγύρια, στις αυλές της επαρχίας και στις παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times

Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη
Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη

Ιππότης, βαρόνος, κάτοχος του βραβείου Pritzker και καμιά 400αρια ακόμα, ο sir Norman Foster θεωρείται και είναι ένας από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονας της εποχής μας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.