Πολιτισμος

Πέθαναν οι ηθοποιοί Μπ. Γιωτόπουλος και Χρ. Αναστασόπουλος

Το μήνυμα του Σπύρου Μπιμπίλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπάμπης Γιωτόπουλος
Μπάμπης Γιωτόπουλος © ScreenShot

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος και ο Χρήστος Αναστασόπουλος.

Σε ηλικία 89 ετών πέθανε ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος και ο συνάδελφός του Χρήστος Αναστασόπουλος, σύμφωνα με την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Facebook.

«Δυστυχώς με πληροφόρησαν το πρωί οτι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι από τα παλαιότερα μέλη μας του ΤΑΣΕΗ έφυγαν απο τη ζωή χτες και σήμερα... Ο αγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος για πολλά χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεάτρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που είχε ξεκινήσει στα μπουλούκια. Ας ειναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.... Θα ετοιμασουμε αφιερώματα για τους καλούς μας συναδέλφους.... Η φωτό από το ημερολόγιο του ΤΑΣΕΗ 2018 με το αφιέρωμα στον Μπάμπη μας και η δεέτερη από τη σειρα Singles που παιζεται τωρα στο Mega. Ο ηθοποιός είχε γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από τη σειρά «Το μινόρε της αυγής», ενώ μετά πρωταγωνίστησε και σε άλλα δημοφιλή σήριαλ όπως «Είσαι το ταίρι μου», «Ταμάμ», «Λατρεμένοι μου γείτονες», «Όσο έχω εσένα», «Singles 2» και πολλά άλλα» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, προσθέτοντας σε μεταγενέστερο σχόλιό του πως θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για τις κηδείες.

 

Ποιος ήταν ο Μπάμπης Γιωτόπουλος

Ο Μπάμπης Γιωτόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Μαρτίου του 1931 και μεγάλωσε στη Λάρισα. Σε ηλικία 29 ετών, είχε ήδη ξεκινήσει την καριέρα του στον χώρο του θεάτρου, περνώντας στην συνέχεια στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

Στην τηλεόραση τον παρακολουθήσαμε σε επιλεγμένες παραγωγές, μιας και ο ίδιος δούλεψε για 25 συνεχή χρόνια στο Εθνικό Θέατρο απ' όπου αποφοίτησε και συνταξιοδοτήθηκε.

Μεταξύ άλλων, είχε εμφανιστεί σε δημοφιλείς σειρές όπως το «Μινόρε της Αυγής», «Τα ψάθινα καπέλα», «Γιούγκερμαν», «Είσαι το ταίρι μου», «Singles», «Παππούδες εν δράσει», «Το δις εξαμαρτείν» και άλλες. Είχε παίξει σε κινηματογραφικές ταινίες όπως οι: «Έτερος Εγώ», «Ένα τραγούδι δε φτάνει», «Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου», «Ο βασιλιάς», «Το κλάμα βγήκε απ' τον Παράδεισο» και «Τρεις εποχές».

Τις δεκαετίες του 70 και του 80 είχε παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, μεταξύ των οποίων: «Η γειτονιά του Τσέχωφ», «Η πινακοθήκη των ηλιθίων», «Υπηρέτης δυο αφεντάδων», «Φον Δημητράκης» και «Χάρβεϊ». Τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή, ήταν στην παράσταση «Κατάδικός μου» της Ελένης Ράντου στο θέατρο Διάνα, τις σεζόν 2011-2014.

Από τις τελευταίες φορές που συμμετείχε σε σίριαλ στην τηλεόραση ήταν στο «Ταμάμ» του AΝΤ1.


ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates

Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό

Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ