ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκθεση βιβλίου με λαϊκό γλέντι

Στο «Περιβολάκι» των Κ. Πετραλώνων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
58396-116670.jpg

Πέντε μη κερδοσκοπικοί συνεταιριστικοί εκδοτικοί οίκοι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια απογευματινή έκθεση βιβλίου, στο τέλος της οποίας θα γίνει λαϊκό γλέντι, σ΄ ένα συνεταιριστικό καφενείο της Αθήνας.

«Red Μarks», «Εύμαρος», «Εκδόσεις των Συναδέλφων», «Εξάρχεια» και «Παράξενες Μέρες» καλούν τους βιβλιόφιλους στο καφενείο «Περιβολάκι», Αθηναίου 7 και πλατεία Ηούς, Κάτω Πετράλωνα, τηλ. 2130237687, αύριο Τετάρτη , 6-10 μ.μ. «Διαφορετικοί οίκοι – διαφορετικές ιδέες», βιβλία βιβλία σε μειωμένες τιμές και το βράδυ μουσικό πρόγραμμα με τους Αντώνη Σιδέρη και Χρήστο Μανώλη που τραγουδάνε, με μπουζούκι και κιθάρα.

Μ.Φ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλέξανδρος Ραπτοτάσιος: Ο σκηνοθέτης που τολμά να πειραματίζεται με το κοινό
Αλέξανδρος Ραπτοτάσιος: Ο σκηνοθέτης που τολμά να πειραματίζεται με το κοινό

Μια συζήτηση για το έργο «Ολική Άμεση Συλλογική Επικείμενη Επίγεια Σωτηρία», τις υπαρξιακές και κοινωνικές αφετηρίες που τροφοδοτούν το καλλιτεχνικό του όραμα, το θέατρο και την κοινωνία

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY