- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Αντιδράσεις κατά του Κουέντιν Ταραντίνο μετά τις δηλώσεις πως θεωρεί τον Πολ Ντέινο τον χειρότερο ηθοποιό
Τι έγραψαν ηθοποιοί και σκηνοθέτες για την τοποθέτησή του
Αντιδράσεις κατά του Κουέντιν Ταραντίνο μετά τις δηλώσεις πως θεωρεί τον Πολ Ντέινο τον χειρότερο ηθοποιό - Τι έγραψαν ηθοποιοί και σκηνοθέτες για την τοποθέτησή του
Η πρόσφατη επίθεση του Κουέντιν Ταραντίνο στον Πολ Ντέινο άναψε μεγάλη συζήτηση στο Χόλιγουντ, με αρκετούς καλλιτέχνες να σπεύδουν να υπερασπιστούν τον ηθοποιό.
Ο Κουεντίν Ταραντίνο, μιλώντας στο «The Bret Easton Ellis Podcast», χαρακτήρισε τον Ντέινο «το μεγάλο, τεράστιο ελάττωμα» της ταινίας There Will Be Blood, παρά το γεγονός ότι την κατέταξε στην πέμπτη θέση της λίστας του με τις καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα. Στις πρώτες θέσεις τοποθέτησε τα Dunkirk, Lost in Translation, Toy Story 3 και Black Hawk Down.
Πιο αναλυτικά, ο Ταραντίνο είπε: «Ο Ντέινο είναι αδύναμος, φίλε. Είναι ο αδύναμος κρίκος. Ο Ντάνιελ τον “καταβροχθίζει”. Ο Όστιν Μπάτλερ θα ήταν θαυμάσιος σε αυτόν τον ρόλο. Είναι απλά ένας τόσο αδύναμος, αδύναμος, μη ενδιαφέρων τύπος. Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται έναν δυνατό αντίπαλο. Η ταινία τον χρειάζεται. Εκείνος δεν χρειάζεται τίποτα. Τον βάζεις απέναντι από τον πιο αδύναμο γ@@@@@@ο ηθοποιό στο Σωματείο Ηθοποιών; Τον πιο “άτονο” άντρα στον κόσμο;»
Η κριτική του σκηνοθέτη αιφνιδίασε πολλούς, καθώς ο Ντέινο θεωρείται ένας από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του, με υποψηφιότητες για Emmy, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA. Στο ενεργητικό του έχει εμβληματικούς ρόλους, όπως στα Little Miss Sunshine, 12 Years a Slave, The Fabelmans, αλλά και την πρόσφατη ερμηνεία του ως Riddler στο The Batman δίπλα στον Ρόμπερτ Πάτινσον.
Μετά τα σχόλια του Ταραντίνο, πολλοί συνάδελφοι υπερασπίστηκαν δημόσια τον Ντέινο. Ο Μπεν Στίλερ έγραψε στο X: «Ο Πολ Ντέινο είναι γ@@@@@@α εξαιρετικός», ενώ ο Σίμου Λίου σχολίασε: «Δεν ξέρω, φίλε, εγώ νομίζω ότι ο Πολ Ντέινο είναι ένας απίστευτος ηθοποιός».
Paul Dano is f-ing brilliant
— Ben Stiller (@BenStiller) December 4, 2025
idk man i think paul dano is an incredible actor
— Simu Liu (@SimuLiu) December 4, 2025
Ο Ματ Ριβς, σκηνοθέτης του The Batman, τόνισε ότι ο Ντέινο είναι «ένας απίστευτος ηθοποιός και ένας απίστευτος άνθρωπος», ενώ ο σεναριογράφος Μάτσον Τόμλιν κάλεσε το κοινό να δει το Wildlife, χαρακτηρίζοντάς τον «καταπληκτικό σκηνοθέτη με ενσυναίσθηση».
Paul Dano is an incredible actor, and an incredible person.
— Matt Reeves (@mattreevesLA) December 4, 2025
I am really pleased to see so many people cheer on Paul Dano this week. Not only is he a terrific actor, but he's an astonishing director who exudes control and tremendous empathy. Check out WILDLIFE if you haven't seen it: https://t.co/WDb34MwjcE
— mattson tomlin (@mattsontomlin) December 3, 2025
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το θέατρο της διασποράς στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου
Η ταινία χρειάστηκε σχεδόν τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί
Πώς μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σε κάποιον, αν δεν θέλει να κοιτάξει την αλήθεια κατάματα;
Πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Μαρτίου
Και το παράδοξο πίσω από τα νούμερα
Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου
Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον.
Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα
Ο Ρέιφ Φάινς παραδίδει μια σπάνιας συναισθηματικής έντασης ερμηνεία
Δείτε πρώτοι το φιλμ που κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες και ζήστε την κινηματογραφική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη
Το αφιέρωμα της εταιρείας παραγωγής στην Ελληνίδα ηθοποιό
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Οι νικητές της λαμπερής βραδιάς
Ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του Πάμπλο Εσκομπάρ στη σειρά Narcos
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας – Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το φιλμ του Γιάννη Οικονομίδη με 155.000 εισιτήρια στις αίθουσες
Τα γυρίσματα ξεκινούν στην Πορτογαλία με ορίζοντα κυκλοφορίας το 2027
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας
Η αισθητική του επηρέασε σκηνοθέτες όπως ο Τζιμ Τζάρμους
H σχέση μητέρας κόρης με τα πολλά επίπεδα και με τα ακόμη περισσότερα μυστικά
Ο ρόλος που σημάδεψε την καριέρα του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.