Ελλαδα

Παύλος Χαϊκάλης: Στοχοποιούμαι γιατί έχω ρίξει μια κυβέρνηση!

«Μιλάμε για ένα σχέδιο και καλλιτεχνικής και φυσικής εξόντωσής μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Χαϊκάλης -
Παύλος Χαϊκάλης © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης σε συνέντευξή του έδωσε ευφάνταστη ερμηνεία στον σάλο που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό γύρω από το όνομά του.

«Εγώ πληρώνω πολιτικά παιχνίδια! Και το λέω, γιατί μην ξεχνάτε ότι έχω ρίξει μια Κυβέρνηση, γιατί έχω μια φωνή που έχει εναντιωθεί σε πράξεις εξουσίας που έγιναν εις βάρος ενός ολόκληρου κόσμου και που επιπλέον έχουν παιχτεί πολλά παραπολιτικά παιχνίδια με στόχο εμένα. Έτσι, όπως και να το κάνουμε, είχα γίνει δυσάρεστος για κάποιους. Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα δεν έχει λογική. Άλλα λες, άλλα καταλαβαίνουνε, άλλα γράφουνε, βομβαρδίζομαι συνέχεια από τα ΜΜΕ, συν όλα τα social media κ.ά. χωρίς να μπορώ να πω αυτά που θέλω να πω. Πας να πεις μια κουβέντα και παρερμηνεύεται, αυτομάτως λοιπόν όλο αυτό το πράγμα οδηγεί σε ένα αδιέξοδο» υποστήριξε ο Παύλος Χαϊκάλης κατά την συνέντευξη του στην εφημερίδα Πελοπόννησος.

Επιπρόσθετα τόνισε ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσής του λέγοντας: «Ναι, μιλάμε για ένα σχέδιο και καλλιτεχνικής και φυσικής εξόντωσής μου! Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το σκεπτικό κάποιων ανθρώπων πάνω σε αυτό το θέμα. Πώς γίνεται ο καταγγέλλων να έχει a priori δίκιο; Όχι, δεν έχει a priori δίκιο! Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Εντάξει, υπάρχει ένα κοινό και κάποια Media που θέλουν να παρερμηνεύουν πράγματα. Εντάξει, δικαίωμά τους. Τι να κάνουμε;»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ