- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανδρουλάκης: Η δύναμη του Μητσοτάκη είναι ο φόβος για τον Τσίπρα
«Ένα μεγάλο κομμάτι του λαού αναγνωρίζει ότι η κυβέρνηση κάνει πολλά λάθη»
Ανδρουλάκης - Εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Η δύναμη του Μητσοτάκη είναι ο φόβος μην επανέλθει ο Τσίπρας».
«Ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού αναγνωρίζει ότι η κυβέρνηση κάνει πολλά λάθη στην πανδημία, στην οικονομία, στο προσφυγικό, αλλά φοβάται να μην ξαναγυρίσει ο Τσίπρας», υπογράμμισε ο Ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, απευθυνόμενος σε μέλη και φίλους της παράταξης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Καβάλα.
Ο ευρωβουλευτής κάλεσε να εκμεταλλευτούμε την θετική αυτή συγκυρία. «Να σπάσουμε αυτό τον φόβο και με ένα σύγχρονο κόμμα, με νέα πρόσωπα υψηλής κοινωνικής αξιοπιστίας και επάρκειας, να πούμε στο λαό ότι υπάρχει εναλλακτική κι αυτή είμαστε εμείς, η Δημοκρατική Παράταξη η Σοσιαλδημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, που μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο με ασφάλεια».
Στον προτελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε σχετικά με την πρόταση της εξεταστικής επιτροπής για τη τη διερεύνηση της χρηματοδότησης των ΜΜΕ κατά την περίοδο της πανδημίας καθώς και της διενέργειας δημοσκοπήσεων, ζητώντας «να πέσει άπλετο φως σε όλους και σε όλα και σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο».
«Η απελευθέρωση του πολιτικού συστήματος και της δημοκρατίας από την πελατειακή διαπλοκή, τα fake news, την προπαγάνδα και την καταπίεση της ελεύθερης δημοσιογραφίας είναι μονόδρομος για να εμπιστευτούν οι πολίτες ξανά την πολιτική και τα κόμματα,» συμπλήρωσε.
«Γι' αυτό και η προσπάθεια για μια δημοκρατία χωρίς κηδεμόνες περνά μέσα από κόμματα ανοιχτά και δημοκρατικά, που λογοδοτούν στην κοινωνία και γίνονται παράδειγμα διαφάνειας και λογοδοσίας. Αυτό το κίνημα θα ξαναχτίσουμε μαζί στις 5 Δεκέμβρη».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μισθωτοί
Στα εγκαίνια του πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Αθήνα ο πρωθυπουργός
Ποια είναι και πώς θα τα αναγνωρίσετε
Έως 46.000 ευρώ με το νέο «Ανακαινίζω» για ανακαίνιση και ιδιοκατοίκηση
Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης
Μέχρι πότε οι αιτήσεις, τι να προσέξετε
Έρχονται νέες ανατιμήσεις στην αντλία
Ένα αστικό τοπόσημο αφιερωμένο στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη
O ευρωβουλευτής είχε διαγραφεί πριν λίγους μήνες από τον ΣΥΡΙΖΑ
Διέξοδος σε πολίτες που παραμένουν εγκλωβισμένοι σε χρονοβόρες δικαστικές διενέξεις
Νέα μέτρα για SLAPP – Στο τραπέζι και η ταυτοποίηση χρηστών για περιορισμό της τοξικότητας
Επισημαίνει ότι η παραγωγικότητα δεν αυξάνεται με μια νομοθετική πρωτοβουλία για λιγότερες ώρες
Το κόμμα θέτει ερωτήματα προς όσους –όπως αναφέρει– στήριξαν τις μνημονιακές πολιτικές
Η απόφαση ελήφθη στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Οκτακομματική Βουλή και 53% υπέρ συνεργασιών
Κάθε διοργάνωση μεταφράζεται σε πολλαπλασιαστικό όφελος για την αγορά
Οι βασικοί άξονες της Έκθεσης και οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
«Το επιτελικό κράτος αφορά την εκτελεστική εξουσία»
Σημαντικό βήμα για την απλοποίηση τριών νομοθετικών πράξεων
Οι Βέλγοι στρέφονται σε κοντινούς προορισμούς, με την Ελλάδα στη πεντάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.