Σύντροφοι, ουρήστε και λίγο
Τρεις εκδηλώσεις αχαλίνωτης σεξουαλικής διάθεσης σε δυο ημέρες
Ο Μάνος Βουλαρίνος σχολιάζει τις αναρτήσεις Καψώχα, Κούλογλου και το σύνθημα #ΜεταΘαΛογαριαστουμε στα social media.
Δεν τους συμπαθώ ιδιαιτέρως και αυτό σημαίνει κυρίως ότι δεν θέλω να τους μοιάζω. Πράγμα που με τη σειρά του σημαίνει ότι δεν θέλω (και πολύ περισσότερο δεν εύχομαι) να έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας. Γι’ αυτό και θέλω να δώσω στους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ μια συμβουλή ιατρικής φύσεως: να μη χρησιμοποιούν το πέος τους μόνο για τη σεξουαλική τους ευχαρίστηση αλλά να διαθέτουν και λίγα λεπτά την ημέρα για την απολύτως απαραίτητη ούρηση. Διαφορετικά μπορεί να σκάσει η φουσκίτσα τους ή να πάθουν ό,τι μπορεί να πάθει κάποιος που, παραδομένος σε ατελείωτες σεξουαλικές συνευρέσεις, αμελεί να κάνει τα τσισάκια του. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς μπορεί να πάθουν (ένας γιατρός μπορεί να είναι πιο ακριβής) αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι σοβαρό.
Αν αναρωτιέστε τι με έπιασε και δίνω συμβουλές ουρικής φύσεως είναι επειδή δεν παρακολουθείτε τις διεργασίες και τις ζυμώσεις στον χώρο της ανανεωτικής αριστεράς και πιο συγκεκριμένα στο μεγαλύτερο της κόμμα: τον ΣΥΡΙΖΑ (κακώς, είναι μια κωμική όαση στην μαυρίλα των ημερών).
Πρώτα ήταν αυτό το ανησυχητικό παραλήρημ... κείμενο το οποίο πόσταρε στο face το book ο σπουδαίος δημοσιογράφος που το προηγούμενο διάστημα κόσμησε με την παρουσία του την κυβερνητική τηλεόραση, ο σύντροφος Καψώχας:
Στην αρχή θεώρησα το τσουνάμι της λίμπιντο του συντρόφου δημοσιογράφου ένα μεμονομένο περιστατικό. Ένα κρούσμα ψυχομαρξιστικού πριαπισμού το οποίο δεν λέει τίποτα για τους υπόλοιπους υποστηρικτές και τα στελέχη του κόμματος του Αλέκση. Όμως την επόμενη μέρα ο σύντροφος ευρωβουλευτής Κούλογλου τουίταρε σχετικό σκίτσο ενός συντρόφου σκιτσογράφου:
Τρεις εκδηλώσεις αχαλίνωτης σεξουαλικής διάθεσης (Καψώχας, Κούλογλου και σκιτσογράφος) σε δυο ημέρες σε συνδυασμό με το #ΜεταΘαΛογαριαστουμε (το οποίο φαίνεται να εξειδικεύουν) είναι, νομίζω, μια σοβαρή ένδειξη ότι σύντομα τα στελέχη και ορισμένοι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να βρεθούν αντιμέτωπα με κάποια νόσο των νεφρών ή οποιουδήποτε άλλου οργάνου επηρεάζεται από τη συστηματική παραμέληση της ούρησης.
Νομίζω πως είναι χρέος μας να τους προστατεύσουμε προειδοποιώντας για τους κινδύνους που έχει η σεξουαλική τους διάθεση χωρίς φυσικά να στερούμεθα κατανόησης για την κατάστασή τους: είναι απολύτως λογική μετά από τόσα χρόνια επίμονου και επίπονου αυνανισμού. Και μπράβο τους.
Υ.Γ. Η επίκληση του Καραϊσκάκη δείχνει και ένα άλλο, λιγότερο σημαντικό αλλά ενδεικτικό, πρόβλημα της ανανεωτικής αριστεράς: ακόμα και το σεξ με τσιτάτα προσπαθούν να το κάνουν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τον ευρωβουλευτή της ΝΔ και του ΕΛΚ
Ένα χρονικό που έκλεισε στο Στρασβούργο
Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονο εσωτερικό αναβρασμό στον ΣΥΡΙΖΑ
Το ποσοστό όσων δηλώνουν «θετικοί» σε ένα τέτοιο εγχείρημα μειώνεται από το 14% τον Νοέμβριο στο 11%
Με φόντο τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφου από τον σημερινό ευρωβουλευτή
Ο ευρωβουλευτής παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς τον ξυλοδαρμό
«Πράξεις βίας και επιθετικές συμπεριφορές σε βάρος λειτουργών του Τύπου δεν έχουν θέση στη δημόσια ζωή»
Ένας στους πέντε ψηφοφόρους δηλώνει αναποφάσιστος
Διευκρινίζουν δε ότι η ανάκληση της χρηματοδότησης δεν συνιστά λογοκρισία
Το προεδρείο αναγκάστηκε τρεις φορές να διακόψει την συνεδρίαση
Σε εποικοδομητικό κλίμα η συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών
Ο πρώην μπασκετμπολίστας αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Τι ανέφερε στη δήλωσή της η πρέσβης των ΗΠΑ
Τι υποστήριξε ο πρώην δήμαρχος της πόλης
Έχει σαφές χρονοδιάγραμμα εφαρμογής από το 2026 έως το 2030
Η υπουργός παρουσίασε το σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του στεγαστικού
Ο Παύλος Μαρινάκης καταγγέλλει την επίθεση του Νίκου Παππά σε δημοσιογράφο
Στην έκτακτη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ο υπουργός Εσωτερικών
Παράλληλα, αιτείται άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Πώς να μη σε χτυπήσω έτσι όπως είσαι;», φέρεται να είπε ο πρώην καλαθοσφαιριστής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.