- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Κορωνοϊός στη συνεδρίαση της ΕΕ - Ήταν μέσα 3 Έλληνες υπουργοί
Θετικός στον ιό και τρίτος υπάλληλος της Κομισιόν - Σε καραντίνα η πρέσβης της Κροατίας
Κρούσμα κορωνοϊού στη συνεδρίαση των υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της ΕΕ. Ήταν και τρεις Έλληνες υπουργοί παρόντες.
Υπάλληλος της Κομισιόν που συμμετείχε στο έκτακτο συμβούλιο των υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης των χωρών της ΕΕ για το μεταναστευτικό ζήτημα, στις 4 Μαρτίου, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
Πρόκειται για το τρίτο κρούσμα κορωνοϊού που είναι υπάλληλος της Κομισιόν.
Σημειώνεται ότι στη σύσκεψη συμμετείχαν και τρεις υπουργοί της ελληνικής κυβέρνησης. Πρόκειται για τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργο Κουμουτσάκο, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.
Οι αρμόδιες αρχές έχουν ήδη ενημερώσει όλους τους συμμετέχοντες, ενώ εκτιμάται ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος βρισκόταν στην αίθουσα της σύσκεψης επί τουλάχιστον τρεις ώρες.
Σε καραντίνα η πρέσβης της Κροατίας
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από διπλωματικές πηγές, η πρέσβης της Κροατίας, Ιρένα Αντράσι, τέθηκε αυτοβούλως σε καραντίνα μετά και το δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο ασθενής έχει τεθεί σε απομόνωση από την Τρίτη. Όλα τα πρόσωπα που ήρθαν σε επαφή μαζί του για περισσότερα από 15 λεπτά την προηγούμενη ημέρα κλήθηκαν να αυτοαπομονωθούν και να υποβληθούν σε εξετάσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.