Αύξηση στρατιωτικής θητείας: Διευκρινίσεις από Παναγιωτόπουλο
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τοποθετήθηκε για το θέμα, ξεκαθαρίζοντας: «Δεν υφιστάται τέτοιο ζήτημα»
Για τη στρατιωτική θητεία και το ενδεχόμενο αυτή να αυξηθεί λόγω αναγκών στη στελέχωση των Ενόπλων Δυνάμεων μίλησε ο Ν. Παναγιωτόπουλος.
Διευκρινίσεις για τη στρατιωτική θητεία και το κατά πόσο είναι πιθανό το ενδεχόμενο αύξησής της έδωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκαθάρισε: «Δεν είπα τίποτα τέτοιο (σ.σ. για αύξηση της στρατιωτικής θητείας) στην τοποθέτησή μου κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Επομένως, προγραμματικά για το Yπουργείο Εθνικής Αμυνας δεν υφίσταται ζήτημα αύξησης της στρατιωτικής θητείας».
Και πρόσθεσε: «Γίνεται μια εσωτερική συζήτηση µεταξύ της στρατιωτικής και της πολιτικής ηγεσίας. Οι προτάσεις και οι εισηγήσεις της στρατιωτικής ηγεσίας κάποια στιγµή θα τεθούν στο τραπέζι. Το ζήτηµα της θητείας έχει να κάνει ευθέως και απολύτως µε αυτό της στελέχωσης των Ενόπλων ∆υνάµεων σε έµψυχο δυναµικό. Προφανώς υπάρχουν ανάγκες, όµως, αν δεν έχω µπροστά µου τις εισηγήσεις και τις προτάσεις της στρατιωτικής ηγεσίας, δεν µπορώ να συζητήσω δηµόσια για το θέµα της αύξησης ή της µείωσης ή της οποιασδήποτε µεταβολής στη στρατιωτική θητεία».
Παράλληλα, διέψευσε τις πληροφορίες ότι έχει δεχθεί εισηγήσεις για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Τις επόμενες μέρες η απάντηση στα αιτήματα»
To δηκτικό της σχόλιο για την έλλειψη υποστήριξης στους διαδηλωτές του Ιράν
Η πρώην αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ μίλησε στην Εξεταστική για ελέγχους και πιθανές ευθύνες
Οι οικονομολόγοι προκρίνουν γενικές μειώσεις φόρων αντί στοχευμένων παρεμβάσεων
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
«Το πεδίο είναι ανοιχτό για να κάνουμε μία ουσιαστική συζήτηση»
Αλληλοκατηγορίες, βαρείς χαρακτηρισμοί και αναφορές για ψυχιατρικές εξετάσεις μετά τις δημόσιες δηλώσεις
Μετατίθεται για μετά τον Φεβρουάριο η έναρξη των προσυνεδριακών διαδικασιών της ΝΔ
Ανοδικά για τρίτο μήνα ο ΔΤΚ, με ισχυρές ανατιμήσεις σε τρόφιμα, εστίαση και στέγη
Ένοχοι κρίθηκαν οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες μετά την ακροαματική διαδικασία
Υπερδιπλάσιο προβάδισμα ΝΔ, κυριαρχία Μητσοτάκη – Διψήφια ποσοστά για τα υποθετικά κόμματα Καρυστιανού και Τσίπρα
«Να εφαρμοστεί ο νόμος»
Στην εκδήλωση για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του ΕΒΕΘ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις
Η πρώτη επίσημη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 13 χρόνια
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Κοινές δηλώσεις των δύο πρωθυπουργών για οικονομία, μετανάστευση, γεωπολιτική και Ευρώπη
Έργα για την αποκατάσταση και ανάδειξή της
Διαφωνία για εκπροσώπηση και πρόσωπα με ποινικές εκκρεμότητες βάζει φωτιά στον διάλογο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.