Visual Browsing

Όλα στο κόκκινο: Σαλώμη, μυστικά κονδύλια, πολιτισμένη Μόρια και φυλακή γιατί έτσι

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το Inbox της A.V.

Και ξαφνικά η Σαλώμη θύμωσε, έκοψε τη vegan διατροφή και ζήτησε κεφάλι υπουργικό. Ο άρχοντας του τόπου δεν αρνήθηκε και καθαίρεσε (γλυκά και αγαπημένα όμως) τον υπουργό «αστέρι μου-καμάρι μου».

Λίγο πριν ο υπουργός γαβ-γαβ ήθελε λίγο κάγκελο φυλακίσιο γιατί αυτό το επικοινωνιακό ματζούνι δίνει αυτοδυναμία. Και όλα αυτά ενώ στην βασανισμένη Μόρια οι βιασμοί και οι εξευτελισμοί δεν πειράζουν κανέναν στην κυβέρνηση γιατί έτσι.

Δείτε τα σχόλια της A.V. για την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις όπως δημοσιεύτηκαν στο Inbox του athensvoice.gr.

Είναι πρωτοφανές να ακούγονται δημοσίως, σε συνεδρίαση υπουργικού συμβουλίου κατηγορίες για κατάχρηση δημοσίου χρήματος και δωροδοκία και ούτε ένας σε ολόκληρο το κόμμα να μην αισθάνεται υποχρεωμένος να απαντήσει κάτι.

Σχετικα
Καμμένος: Θα αποκαλύψω τα βαριά εγκλήματα του Κοτζιά
Καμμένος: Θα αποκαλύψω τα βαριά εγκλήματα του Κοτζιά

Πάντως αν η συμφωνία είναι τόσο προδοτική για μας, γιατί δίνουν και από 2 εκατομμύρια για να εξαγοράσουν τον κάθε σκοπιανό βουλευτή;

Τς, τς, τς. Τι μαθαίνει κανείς. Υπουργοί Πρώτης Φοράς Αριστερής κυβέρνησης με μαύρα και μυστικά κονδύλια;

Δεν θα αφήσει κανέναν να διαταράξει την ομαλή έξοδο από τα μνημόνια, δήλωσε ο πρωθυπουργός. Από το καλοκαίρι δεν είχαμε βγει «οριστικά» από αυτά;

Βαριές κατηγορίες ακούστηκαν για τα μυστικά κονδύλια του ενός υπουργείου και τα μαύρα κονδύλια του άλλου, για τα λεφτά του Σόρος και τα 50 εκατομμύρια. Αν προσέξεις, όταν τσακώνονται αυτοί οι άνθρωποι, είναι τελικά, πάντα για τα λεφτά. 

Ο Τσίπρας συνέστησε στον Στουρνάρα να δουλεύει περισσότερο και να μιλάει λιγότερο… Δεν μπορεί, κάποιο είδος stand up comedy θα είναι.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα λένε ότι στις 21 περιπτώσεις βιασμών στη Μόρια των τελευταίων 5 μηνών, οι 10 αφορούν παιδιά ως δέκα ετών. Αλλά η Αννέτα Καββαδία καταγγέλλει «αυτούς που μιλάνε για λαθραίους ανθρώπους».

«Ο Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ μου ζητούσε ρουσφέτια, η ΕφΣυν εκτελεί συμβόλαια με πολλά χρήματα», ο Καμμένος προειδοποιεί με σαφήνεια: Ούτε να διανοηθείτε ότι θα με ξεφορτωθείτε εύκολα τώρα στο τέλος.

 Να μη γίνουν χαλάκια της Ακροδεξιάς προειδοποίησε τους Σοσιαλιστές το χαλάκι του Καμμένου.

Να φυτέψει ο Καμμένος κι από μια αμερικανική βάση σε κάθε πόλη, να βάλει κι ο Πολάκης μερικούς στη φυλακή για να κερδίσουν τις εκλογές, γιατί αλλιώς μπορεί να βγει κανένας Όρμπαν και τι θα κάνουμε…

Περίεργο, πάντως, που η ψεκασμένη Δεξιά και η τριτοκοσμική Αριστερά έκαναν μαντάρα τη χώρα. Δεν το περιμέναμε όταν τους ψηφίζαμε.

Την τραυματική της εμπειρία από τη συμβίωση με τον Καμμένο διηγήθηκε η Τασία Χριστοδουλοπούλου. Τότε που την έκαναν δια της βίας υπουργό στην κυβέρνηση Ραχήλ-Νικολόπουλου, ενώ νόμιζε ότι ήταν στην κομμουνιστική οργάνωση Μαχητής.

Δηλαδή, εσείς ξεχωρίζετε σε ποιο κόμμα είναι ο Καμμένος και σε ποιο ο Πολάκης;

«Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν κλείσουμε μερικούς στη φυλακή», δήλωσε ο Παύλος Πολάκης. Τι πάει να πει μερικούς; Υποχωρήσεις στον ταξικό εχθρό θα κάνουμε; Όλους να τους κλείσει, να έχουμε και αυτοδυναμία.

Μα οι ΑΝΕΛ ειναι ΣΥΡΙΖΑ!

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Εικόνων Λέξεις: Εννέα εικαστικοί δημιουργοί συνδιαλέγονται με την ποιητική της εικόνας
Εικόνων Λέξεις: Εννέα εικαστικοί δημιουργοί συνδιαλέγονται με την ποιητική της εικόνας
Chili Art Gallery
21.03.2019
Εικόνων Λέξεις: Εννέα εικαστικοί δημιουργοί συνδιαλέγονται με την ποιητική της εικόνας
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5