- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Ν. Κοτζιάς: «Να δώσουν στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησής μου»
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΠΡΑΤΤΩ
Με νέες βολές κατά του Πάνου Καμμένου απάντησε ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της πολιτικής Γραμματείας του ΠΡΑΤΤΩ.
«Αυτά δεν τα λέει το Μαξίμου, τα λένε κάποιοι άνθρωποι. Να δώσουν στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησής μου. Σε 9 σελίδες επιστολή εξηγώ ακριβώς τους λόγους παραίτησής μου», δήλωσε ο κ. Κοτζιάς απαντώντας στην «ακατανόητη», όπως χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, παραίτησή του.
Επισήμανε δε, ότι εξωτερική πολιτική κάνει το ΥΠΕΞ και όχι το υπουργείο Αμυνας το οποίο καλείται να στηρίξει στρατιωτικά τις επιλογές της διπλωματίας ενώ δήλωσε ότι κατευθύνεται εναντίον του «οχετός με στοχευμένες διαρροές» για τα απόρρητα κονδύλια του ΥΠΕΞ λέγοντας ότι ούτε πρόκειται για πολλά λεφτά, αλλά επιπλέον ότι όλα ελέγχονται από επιτροπή ανώτατων διπλωματών και εν συνεχεία από τη Βουλή.
Προειδοποίησε ακόμα, ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες με άλλους βουλευτές ή και με άλλα κόμματα ώστε να δημοσιοποιείται η ορθή ή μη χρήση απορρήτων κονδυλίων που έχουν άλλα υπουργεία.
«Δυστυχώς τα ξεφτιλίζουν όλα», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στις διαρροές που δείχνουν την κατεύθυνση κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών.
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε τη σπουδαιότητα της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς σε αντίθετη περίπτωση «δυστυχώς θα καταλάβουν τις αρνητικές εξελίξεις ακόμη και αυτοί που σήμερα την πολεμούν», όπως είπε χαρακτηριστικά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Επειδή έχει αλλάξει 2-3 κόμματα δεν σημαίνει πως είμαστε όλοι ίδιοι»
Έκανε συζητήσεις για επενδύσεις στην Ελλάδα
«Την καθυστέρηση εφαρμογής για τον υπολογισμό των τόκων, την πληρώνει ξανά ο δανειολήπτης»
Η έκφραση που προκάλεσε την αντίδραση της εκπροσώπου της ΝΔ
Ο υπουργός Επικρατείας θέτει 10 ερωτοαπαντήσεις για τους ελέγχους στα ιδιωτικά ιατρεία, τα διαγνωστικά κέντρα, τα κέντρα αισθητικής και στον ρόλο του κράτους
Ποιον εμπιστεύονται περισσότερο για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ
Τι αναφέρει ο βουλευτής Κέρκυρας
«Κουίζ για τον Νίκο Φαραντούρη - για όσα αισχρά είπε σήμερα στην Αλεξάνδρα Σδούκου»
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ καταγγέλλει τον Φαραντούρη για σεξιστική επίθεση
Tι είπε για την υποψηφιότητά του
Η Τράπεζα της Ελλάδας εφιστά την προσοχή των πολιτών για να μην πέσουν θύματα σε νέα απάτη με ΑΙ
Όσα είπε ο υπουργός Υγείας για το ιστορικό λειτουργίας του ιατρείου στο Κολωνάκι, όπου πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης
Παρεμβάσεις της Περιφέρειας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας με έμφαση στις μικρές επιχειρήσεις
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
Ζητά την αποπομπή του από το ΠΑΣΟΚ
Στήριξη στα νοικοκυριά για το ενεργειακό κόστος, με βάση τις δημοσιονομικές αντοχές
«Το ΠΑΣΟΚ είχε θεσπίσει ειδικό σώμα 138 εκπαιδευμένων ελεγκτών»
Στο 18% η επιρροή Σαμαρά - Τι δείχνει η μέτρηση για ενδεχόμενο κόμμα Κασιδιάρη
Η βασική διάρκεια της επιδότησης είναι 12 μήνες, ενώ προβλέπεται δυνατότητα παράτασης
Μία ημέρα μετά την πολιτική κηδεία στο Α’ Νεκροταφείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.