1821 Digital Gallery
Ο kinky Σαμαράς και τα πάθη του Τζώρτζογλου
...ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

Ο kinky Σαμαράς και τα πάθη του Τζώρτζογλου

Η εβδομαδιαία στήλη του Μάνου Βουλαρίνου

Σε πείσμα των απαισιόδοξων που ισχυρίζονται πως η εποχή μας δεν είναι καθόλου ερωτική, ο Αντώνης ο Σαμαράς έκανε την πιο kinky πασχαλινή δήλωση-ευχή όλων των εποχών και μπράβο του: Μας κάλεσε να κρατήσουμε μέσα μας μια λαμπάδα και μάλιστα αναμμένη, πράγμα που κάνει την απόλαυση να είναι κάπως πιο hardcore και τη δήλωση να απευθύνεται μόνο στους πολύ γενναίους της ηδονής. Προκειμένου να μην επέμβει το Εθνικό το Συμβούλιο της Ραδιοτηλεόρασης, ο πρωθυπουργός συμπλήρωσε πως η αναμμένη λαμπάδα πρέπει να κρατηθεί στην καρδιά μας, αλλά αυτό πολύ λίγο αλλάζει τη βαθιά ερωτική φύση της δήλωσης, καθώς τα σημεία εισόδου για να μπει μέσα μας μια αναμμένη λαμπάδα και να φτάσει εκεί που θέλει ο συνομιλητής του Θεού είναι, όπως και να το κάνουμε, περιορισμένα.

n

Ο Αντώνης ο Σαμαράς μυεί τους πιστούς συνεργάτες του στην απόλαυση της αναμμένης λαμπάδας


Πέρα από αυτή του kinky Αντώνη, η ευχή που επίσης με συγκίνησε φέτος – πολύ περισσότερο και από τις γεμάτες ανθρωπιστική γλίτσα ευχές που πάντα ξεκινούν με τη φράση: «Είθε το φως της αναστάσεως να φωτίσει τη ζωή σου...» και καταλήγουν σε διάφορες παραλλαγές ουμανιστικού αυτισμού – ήταν η ευχή των μπαρουτοκαπνισμένων επαναστατών του face του book, οι οποίοι ανάβοντας κερί στην εικόνα του Ιησού του Γκεβάρα έγραψαν στο στάτους τους Καλή (Επ)Ανάσταση. Κάποιοι ανόητοι λένε πως για να γραφτεί η συγκεκριμένη ευχή χρειάστηκε να φύγουν πολλοί πόντοι από ακριβά καλσόν, αλλά αυτά είναι ανοησίες καθώς οι σύγχρονοι Βλαδίμηροι και οι σύγχρονες Ρόζες δεν προλαβαίνουν να βγάλουν από πάνω τους τις στολές της παραλλαγής, τις οποίες φορούν κατά τη διάρκεια της εντατικής τους εκπαίδευσης στο αντάρτικο των πόλεων.

n

«Σύντροφοι, ήρθε η ώρα του ξεσηκωμού! Το Facebook ξανάλλαξε το timeline!»


Σχετικα
Πώς να υπερασπιστείτε έναν βιαστή
Πώς να υπερασπιστείτε έναν βιαστή

Οσφριζόμενος στον αέρα το κλίμα των ημερών, αλλά και την ανάγκη που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα τρία συνοδευτικά αρχικά να γίνουν κόμμα εξουσίας, ο Δημήτρης ο Παπαδημούλης έγραψε γεμάτος αισιοδοξία στο twitter του πως όλο και περισσότεροι συνδυάζουν τον Μάρξ με τον Ναζωραίο, πράγμα που οφείλω να ομολογήσω πως δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο από τη στιγμή που τελευταία υπάρχουν και κάποιοι που συνδυάζουν το μοσχαρίσιο το φιλέτο με τη λιωμένη τη σοκολάτα. Κάποιοι φανατικοί πιουρίστες ενοχλήθηκαν από το συγκεκριμένο twit, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν ένα μικρό μαγαζί θέλει να γίνει πολυκατάστημα, πρέπει αναγκαστικά να αποκτήσει πολλά τμήματα: ένα με γυναικεία, ένα με παιδικά, ένα με αθλητικά, ένα με επανάσταση, ένα με ορθοδοξία, ένα με πατρίδα κ.λπ. ώστε ο κάθε πελάτης να μπορεί να βρει και να ψωνίσει αυτό που θέλει.

n

Κουίζ παρατηρητικότητας: Βρείτε τις 5 μικρές διαφορές που κάνουν τις δυο εικόνες να μην είναι

ακριβώς ίδιες


Σχετικα
Κίνημα Αλλαγής: Οι άνθρωποι του Νίκου Ανδρουλάκη
Κίνημα Αλλαγής: Οι άνθρωποι του Νίκου Ανδρουλάκη

Η ωραία μόδα του mashup, ευτυχώς, δεν περιορίστηκε στα χριστιανοεπαναστατικά μηνύματα των μέσων της κοινωνικής της δικτύωσης. Αυτό το λέω γιατί παρακολουθώντας τη λειτουργία της Ανάστασης από την τηλεόραση του Κράτους, διαπίστωσα πως την ώρα που ο Αρχιεπίσκοπος ο Ιερώνυμος τραγουδούσε το Νο1 χιτ «Χριστός Ανέστη εκ Νεκρών», μια χορωδία από ναύτες άρχισε να τραγουδάει την άλλη μεγάλη επιτυχία που έχει τον τίτλο «Εθνικός Ύμνος». Σύμφωνα με αδιασταύρωτες, απολύτως καθαρόαιμες, δηλαδή, πληροφορίες, το αρχικό σχέδιο ήταν η χορωδία με τα ναυτάκια να τραγουδήσει το «Summertime Sadness» της Lana της Del Ray, καθώς η ζέστη των ημερών σε συνδυασμό με την κολαρίνα όσο να ’ναι τους είχε μελαγχολήσει, αλλά τελικά προτίμησαν να πουν τη μεγάλη πατριωτική επιτυχία προκειμένου, χάρη στο αρμονικό ταίριασμα των δύο μεγάλων αυτών επιτυχιών, να αποδειχθούν οι άρρηκτοι δεσμοί της Ορθοδοξίας με την Ελλάδα. Δυστυχώς η ωραία αυτή πρωτοβουλία ξένισε πολλούς και με λύπη διαπίστωσα πως ακόμα και το Άγιο το Φως το οποίο, όπως σχεδόν όλοι οι αρχηγοί κράτους, είχε καταλύσει στη Μεγάλη τη Βρετανία αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για το θέμα.


Θα τελειώσω με την πιο σπαραξικάρδια στιγμή του φετινού Πάσχα. Μια στιγμή την οποία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι παρακολούθησαν την περιφορά του Επιτάφιου στην Ιερά τη Σκήτη της Αγίας της Άννης, στο Άγιο το Όρος. Εκεί οπού ο Στράτος ο Τζώρτζογλου, σε ένα θρησκευτικό παροξυσμό, πήρε στα στιβαρά του μπράτσα τον Σταυρό του Μαρτυρίου, τον σήκωσε ψηλά και του έκανε πρόταση γάμου. Πολλοί νόμιζαν πως η ενέργεια του ηθοποιού ήταν στο πλαίσιο κάποιας επαγγελματικής προετοιμασίας, καθώς υπάρχουν φήμες πως ο Έλληνας σταρ θα ερμηνεύσει τον Σταυρό σε μια νέα μεταφορά του δράματος του θεανθρώπου ή Godman, όπως τον ξέρουν οι φανατικοί αναγνώστες των κόμιξ με σούπερ ήρωες. Τελικά οι λόγοι που ο υπερταλαντούχος ηθοποιός κουβάλησε το σταυρό είναι αποκλειστικά και μόνον θρησκευτικοί και μάλιστα λέγεται πως η κατάνυξή του ήταν τόσο μεγάλη, που από τα καυτά του δάκρυα πότισε το ξύλο του Σταυρού και σάπισε, με αποτέλεσμα οι μοναχοί να πρέπει να φτιάξουν έναν καινούργιο για του χρόνου.

n

«Πάψε... Μη λες τίποτα... μόνο φίλα με...»

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5