1821 Digital Gallery
Τα Tweets του Forrest Gump 336
ΤΕΥΧΟΣ 336
FORREST GUMP

Τα Tweets του Forrest Gump 336

(Μέλος του συλλόγου για τη στήριξη και την απενοχοποίηση των τηλεθεατών που παρακολουθούν τις «Οικογενειακές ιστορίες», αλλά το κρύβουν γιατί ντρέπονται την κοινωνική κατακραυγή)

Ο fake Πάγκαλος µε την αποκριάτικη µάσκα, που θέλει να παραµείνει “anonymous”, ρωτάει:

 Τα Tweets του Forrest Gump 336

● Το µεγάλο δίληµµα της οικονοµίας που έχει διχάσει τους ειδικούς: Κούρεµα του χρέους ή απλώς ανταύγιες;

(∆εν φταίω εγώ, οι ειδικοί άρχισαν πρώτοι!)


Σχετικα
Βρετανία: Γιατί υπουργός ζητά από βουλευτές να κρατούν τα χέρια στις τσέπες τους
Βρετανία: Γιατί υπουργός ζητά από βουλευτές να κρατούν τα χέρια στις τσέπες τους

Ενδείξεις ότι µια χώρα βρίσκεται σε κρίση: Αντί οι τηλεθεατές να βλέπουν τα video των τραγουδιών της Eurovision, βλέπουν τα video από επιθέσεις σε πολιτικούς.

● Οι οποίοι πολιτικοί, εδώ που τα λέµε, τόσα χρόνια που τους πληρώναµε ασφάλεια ήταν πάντοτε «στο κόσµο τους και δεν τους έβλεπε κανείς».

● Και τώρα που έγινε της µόδας στο youtube το «Φώτα - Κάµερα - Προπηλακίζουµε», από τους πρώην «δικούς τους», άρχισαν να µην αντέχουν αν δεν κυκλοφορούν στο δρόµο χωρίς συνοδεία σαν απλοί πολίτες;


Σχετικα
9 φορές που η Eurovision έγινε πολιτική
9 φορές που η Eurovision έγινε πολιτική

● Όταν είσαι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ µπορείς να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να ψηφίσεις υπέρ του µνηµονίου, έστω κι αν δεν το πιστεύεις…

● Μπορείς ακόµα και να υπερβείς τον εαυτό σου δηλώνοντας δηµόσια, µε το ρίσκο να µη σε πάρουν ποτέ ξανά στα σοβαρά, ότι το πόρισµα για τη Siemens ρίχνει φως στην υπόθεση…

● Αλλά το να µην µπορεί ο λαός να χτίσει νόµιµα εκτός σχεδίου σε περιοχές Natura, ξεπερνάει κάθε όριο ανοχής!

● ∆ιότι ο αγώνας για ακόµα περισσότερες µεζονέτες, σε αντίθεση µε τις παπαρολογίες περι µνηµονίων και εξεταστικών επιτροπών, είναι πραγµατικά σοβαρός.

● Και για χάρη του αξίζει να ρίξεις την κυβέρνηση. Αφού για ένα τόσο ιερό θέµα σαν το συντελεστή δόµησης, κανείς δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει ως προδότη.

● Ναι. Είναι θέµα αρχής.


Απόκριες: Η αγαπηµένη εποχή των «εθνοπατριωτών»: Γνωστή και ως «Η-εποχή-που-µπορούν-επιτέλους-να-φοράνε-τις-τσίγκινες-πανοπλίες-του-Λεωνίδα-χωρίς-να-φαίνονται-γελοίοι-γιατί-όλοι-νοµίζουν-ότι-έχουν-ντυθεί-για-το-καρναβάλι-της-Πάτρας».


● Σε τι διαφέρει το να είσαι όντως στην πλατεία Ταχρίρ από το να θέλεις να κάνεις την πλατεία Συντάγµατος πλατεία Ταχρίρ;

● Ό,τι ακριβώς διαφέρει το να είσαι όντως ο Κολοκοτρώνης πριν τη µάχη στα ∆ερβενάκια, από το να είσαι ο Αλέφαντος που µιλάει στους παίκτες, µιµούµενος τον Κολοκοτρώνη, πριν από το µατς.

● Ή ό,τι ακριβώς διαφέρει το να είσαι πράγµατι στη ζούγκλα από το να βλέπεις στην τηλεόραση τον Ταρζάν.

● ∆ηλαδή στην πρώτη περίπτωση, όταν διαδηλώνεις στην πλατεία Ταχρίρ, κινδυνεύεις να σκοτωθείς γιατί κάνεις κάτι που απαγορεύεται από το καθεστώς.

● Ενώ στη δεύτερη περίπτωση κινδυνεύεις να σπάσει το i-phone και να µην µπορείς να twitάρεις από την πορεία.


● Άσχετο, αλλά µε τόσες συνεντεύξεις και εµφανίσεις όπου µιλάνε για τη σχέση τους, ο Χατζηγιάννης και η Μακρυπούλια, προλαβαίνουν να δουν ποτέ ο ένας τον άλλον;


Ειλικρινής απορία: Το σήµα των Ολυµπιακών Αγώνων του Λονδίνου έχει παρουσιαστεί από το 2007. Τώρα θυµήθηκαν οι  Ιρανοί να διαµαρτυρηθούν επειδή τα ψηφία 2, 0, 1 και 2 του 2012, τους θυµίζουν τη λέξη «Ζιόν» (δηλαδή Σιών);

Πιθανή απάντηση: Γιατί τώρα µόλις ολοκληρώθηκε ο έλεγχος του σήµατος από τις επιτροπές λογοκρισίας του καθεστώτος, ώστε να µπορέσει να το δει και να το παρατηρήσει το κοινό.

● Επίσης, καλό είναι να αλλάξει επειγόντως ονοµασία η αλυσίδα “Zio Peppe”, πριν ανακαλύψουν το σιωνιστικό µήνυµα της «πίτσας µε το µέτρο» οι Αφγανοί Ταλιµπάν.


● Εύκολος τρόπος να καταλαβαίνουµε ποιος ηγέτης του αραβικού κόσµου είναι στην πραγµατικότητα δικτάτορας, ώστε να µην την ξαναπατήσουµε: Οι Άραβες δικτάτορες έχουν όλοι βαµµένα µαλλιά.


Απόδειξη ότι η πραγµατικότητα µεροληπτεί σκανδαλωδώς Νο 1: Η ΓΕΝΟΠ-∆ΕΗ έχει επιδοτηθεί από τη διοίκηση µε 30 εκατοµµύρια ευρώ τα τελευταία 10 χρόνια. Την ίδια στιγµή τα πανό της γράφουν: «Πάγκαλε, δεν τα φάγαµε µαζί!».  


Πιο απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδοµάδας

Απλήρωτος ρεπόρτερ του ALTER που καλύπτει την κοπή πίτας της “Real” και παίρνει δηλώσεις από τον Λιάγκα, που του λέει πόσο συνεπής είναι η εφηµερίδα στις πληρωµές της.

nikos.zachariadis@gmail.com

Back to top

Προσεχως

«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών
20.06.2022
«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5