Visual Browsing
Τα Tweets του Forrest Gump 326
ΤΕΥΧΟΣ 326
FORREST GUMP

Τα Tweets του Forrest Gump 326

(Μέλος του συλλόγου εναντίον της παγιωμένης συνήθειας να σφηνώνονται σφιχτά κάτω από το στρώμα οι κουβέρτες στα κρεβάτια των ξενοδοχείων)

Σιχτιρίστηση: Το δολοφονικό συναίσθημα που σε καταλαμβάνει όταν, λόγω στενού δρόμου, περιμένεις ευγενικά να περάσει ο οδηγός που έρχεται παράνομα από απέναντι και εκείνος δεν σου λέει ούτε ευχαριστώ.

● Πώς γίνεται στη μυστική αλληλογραφία του State Department που δημοσιεύει το Wikileaks να μη συμπεριλαμβάνεται ούτε ένα σχέδιο καταστροφής της υπερήφανης και αδούλωτης Eλλάδας από τους «φονιάδες των λαών»;

Εκδοχή 1η: Οι επιστολές ήταν τόσο σημαντικές, που αυτοκαταστράφηκαν αμέσως μετά την ανάγνωσή τους.

Εκδοχή 2η: Και το Wikileaks μάς πολεμάει. Και δεν δημοσιεύει τις επιστολές που αποκαλύπτουν ότι οι Αμερικάνοι θέλουν να αφανίσουν την Ελλάδα, γιατί θέλει να μας υποτιμήσει και να δείξει ότι μας έχουν χεσμένους.

Σχετικα
Το Εκουαδόρ επιστρέφει από την κόλαση
Το Εκουαδόρ επιστρέφει από την κόλαση

Εκδοχή 3η: Το Wikileaks αισθάνεται ανταγωνιστικά με τα εκατοντάδες εθνικά αδούλωτα blogs που καταγγέλουν (μέσω της δωρεάν πλατφόρμας της αμερικάνικης Google), την Αμερικάνικη Νέα Τάξη και τη μάχη κατά του Ελληνισμού. Και θέλει να εμφανίσει τις βαθιές αλήθειες τους ως αποκυήματα συνωμοσιολογίας.

Αξίωμα: Αν όλοι αυτοί που κλαίνε κάθε φορά για ένα μέσο που κλείνει το διάβαζαν κιόλας, το μέσο αυτό δεν θα έκλεινε.

Επιτέλους. Μετά από δύο μήνες, λύθηκε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της σεζόν: γιατί οι γυναίκες με τέτοια ομοφωνία μάς επισήμαιναν πόσο εντυπωσιακή είναι η Ελένη Φουρέιρα.

Σχετικα
Ανούσιες κραυγές, ανεύθυνες διαμάχες
Ανούσιες κραυγές, ανεύθυνες διαμάχες

● Ήθελαν να μας αποσπάσουν την προσοχή από τον πραγματικό, μη ελέγξιμο κίνδυνο: τα σορτσάκια που περιέχουν την Κατερίνα Στικούδη!

● Την ίδια μέθοδο περίπου είχαν χρησιμοποιήσει και οι «Κονκισταδόρες» με τους ιθαγενείς, προσφέροντας χάντρες και καθρεφτάκια προκειμένου να τους εντυπωσιάσουν και να παραδώσουν τη γη τους.

Ναι, στο παραπάνω παράδειγμα η Φουρέιρα είναι οι χάντρες.

Απεργία στα μέσα την Τρίτη; Σωστά. Γιατί σύμφωνα με μια πανάρχαια λογική, τα προβλήματα των MME λύνονται όταν δεν λειτουργούν.

● Τι κοινό έχει ο ανώνυμος υβριστής blogger με το φίλαθλο που έδειξε το μεσαίο δάχτυλό του στον Μέσι;

● Και οι δύο εκμεταλλεύθηκαν την ευκαιρία για να δείξουν σε όλο τον κόσμο για ποιο λόγο κανείς γύρω τους δεν έδωσε ποτέ σημασία σε αυτά που έλεγαν.

● Υπάρχουν κάποιες στιγμές τόσο μεγάλης γελοιοποίησης των συνανθρώπων μας που όσο σκληρός κι αν είσαι, όταν τους βλέπεις, αντί να γελάσεις αισθάνεσαι ασχημα με την αμηχανία τους.

Η πιο χαρακτηριστική από αυτές: όταν οι επώνυμοι που συμμετέχουν στα shows, μετά το νούμερό τους, λένε με δήθεν χαριτωμένα νοήματα «τηλεφωνήστε για να μας ψηφίσετε» στους τηλεθεατές.

● Διάλογος μπροστά από μια βιτρίνα ακριβών ψηλοτάκουνων γυναικείων παπουτσιών:

- Εκείνη: Θα μου τα πάρεις, Τζίμη! Τζίμη…;

- Εκείνος: Τσου!

Από τη σειρά «Η Άγνωστη Ιστορία, πίσω από ένα Γνωστό Όνομα» (επεισόδιο 1ο)

Disclaimer: Μέχρι τη στιγμή που παραδόθηκε η στήλη, μόνο δύο βουλευτές της ΝΔ διαγράφτηκαν, επειδή χρησιμοποίησαν στην ίδια πρόταση λέξεις που τα αρχικά τους σχηματίζουν το όνομα «Ντόρα».

Απορία: Οι γυναίκες που ανοιγοκλείνουν χαριτωμένα τα βλέφαρα όλη την ώρα, δεν παραμορφώνονται, δεδομένου ότι οι μύες εκεί γυμνάζονται τόσο πολύ που αρχίζουν να φουσκώνουν;   

1)image Επάνω: Διαμαρτυρία οργισμένων Μουσουλμάνων εναντίον όσων προσβάλλουν το Κοράνι.

Κάτω: Διαμαρτυρία οργισμένων Χριστιανών εναντίον των ταυτοτήτων.

Συμπέρασμα: Τώρα που το είδατε στους άλλους, καταλάβατε πόσο εκνευριστικό είναι;

2) image Πωλείται το διαφημιστικό στιλό της Δημοκρατικής Συμμαχίας, με το οποίο υπέγραψε ο Μαυρίκης. Προλάβετε, γιατί σε λίγα χρόνια θα βγει στο E-Bay.

3) imageΗ μόνη πολιτική συντάκτης που ρωτάει τους εκπροσώπους της Τρόικας, τοποθετείται...

Πιο απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας

Ζαχαροπλάστης που φτιάχνει την τούρτα αρραβώνων με τη φωτογραφία της  κόρης της Άντζελας Δημητρίου

nikos.zachariadis@gmail.com

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5