Τα Tweets του Forrest Gump 325
● Εκτός από τον Μπουτάρη, ο μόνος οινοπαραγωγός που γνωρίζω είναι ο Χύμας.

● Εκτός από τον Μπουτάρη, ο μόνος οινοπαραγωγός που γνωρίζω είναι ο Χύμας. Φαντάζομαι ότι αυτόν τον υποστηρίζει ο Άνθιμος.
● Υποθέτω ότι από τους Standard & Poor’s με την Ελλάδα ασχολείται ο δεύτερος.
● Δεν είμαι απλώς υπέρ του διαχωρισμού Εκκλησίας-Κράτους. Είμαι υπέρ του διαχωρισμού Εκκλησίας-Ανθρωπότητας.
● Όταν είδα πρώτη φορά τη Μάγια Τσόκλη να ταξιδεύει είπα ΑΥΤΟ θέλω να κάνω στη ζωή μου. Να κάθομαι σπίτι και να βλέπω την Τσόκλη να ταξιδεύει.
● Έτσι όπως έχουμε γεμίσει το σπίτι με ΙΚΕΑ, αν η κρίση συνεχιστεί λίγο ακόμα θα κάνω το σκαμπό μου παξιμάδι.
● Μερικές φορές νιώθω περικυκλωμένος από βλίτα που δεν μπορώ να τα ξεπεράσω. Ανυπέρβλητα.
● Μυρίζω τους νεκρούς. Η έβδομη αίσθηση.
● Είχα ένα φίλο που έβγαλε τον ώμο του στην ελληνορωμαϊκή. Σε λαβή. Που λένε και οι Γάλλοι.
● - Ξέρεις κανένα καλό σουηδικό συγκρότημα;
- Ά, μπα...
● Τα δύο μεγαλύτερα προσόντα μου είναι η μνήμη μου και ένα άλλο που δεν θυμάμαι τώρα
● Μου αρέσει πολύ ο ήχος που κάνουν τα χαλασμένα GPS. Τον ακούω και χάνομαι.
● - Είναι καλός αυτός ο γιατρός για το Αλτσχάιμερ;
- Πήγαινε και θα με θυμηθείς.
● Γενικά, όταν βλέπεις ψυχίατρο είναι ένα θετικό βήμα προς την ψυχική σου ισορροπία. Εκτός αν αυτός ο ψυχίατρος έχει πεθάνει δύο χρόνια τώρα.
● - Τι; ο Τάδε είναι γκέι; Αυτός δεν είναι παντρεμένος με ένα παιδί;
- Ε... όχι ακριβώς! Είναι παντρεμένος ΜΕ ένα παιδί.
● Όμορφος νεαρός βουδιστής μοναχός: Ζεν πρεμιέ.
● Πήρα από το ebay μια Μηχανή του Χρόνου. Ήρθε ένα άδειο κουτί. Παίρνω τηλέφωνο, λέω πού είναι η μηχανή; Α, μου λένε, η μηχανή; Του χρόνου.
● Η ζωή της Χιονάτης μέχρι να γνωρίσει το πριγκιπόπουλο ήταν πολύ βαρετή. Όλη μέρα μαμ, κακά και νάνοι.
● Η δουλειά μου έχει πολύ άγχος. Κάθε μέρα σκάει κάτι. Ευτυχώς, δεν είμαι πυροτεχνουργός.
● Όταν έχεις εξετάσεις στη σχολή των σεφ πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις απ’ έξω τις σάλτσες. Γιατί είναι σος.
Αν κάνει αλλαγή φύλου η Μπακογιάννη θα γίνει ντόρος
Ενός λεπρού σιγή για τους κατοίκους της Σπιναλόγκα
* Διαφημιστής, Creative Director στην Cream, εμπνευστής και ερμηνευτής του γνωστού «Τυχαίο; Δεν νομίζω»