TV & Media

Δέσποινα Μοίρου: Αρραβωνιάστηκε με τον Σκοτ Πέιτζ των Pink Floyd

Η ηθοποιός και ο μουσικός βρίσκονται σε σχέση εδώ και 4 χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δεσποινα Μοίρου-Σκοτ Πέιτζ
Δεσποινα Μοίρου-Σκοτ Πέιτζ © Pink Floyd Tribute Show

Δέσποινα Μοίρου - Σκοτ Πέιτζ: Η ηθοποιός και το άλλοτε μέλος των Pink Floyd αρραβωνιάστηκαν με κουμπάρο τον κιθαρίστα των Doors, Ρόμπι Κρίγκερ

To Σάββατο 5 Φεβρουαρίου η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου και ο μουσικός Σκοτ Πέιτζ αρραβωνιάστηκαν σε μια λαμπερή τελετή με κουμπάρο τον κιθαρίστα των Doors Ρόμπι Κρίγκερ. Καλεσμένοι στο πάρτι που ακολούθησε ήταν, μεταξύ άλλων, o Tζον Ντένσμορ άλλοτε ντράμερ των Doors και ο Αλ Πατσίνο –ο οποίος ήταν και δάσκαλος της ηθοποιού στα σεμινάρια υποκριτικής που έχει παρακολουθήσει στην Αμερική.

Τα τελευταία χρόνια η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται μόνιμα στην Αμερική, συνεργαζόμενη με σημαντικά ονόματα της χολιγουντιανής βιομηχανίας. Τελευταία της ταινία ήταν το Tango Shalom στην οποία έπαιξε μαζί με τις Λέιν Καζάν και την Ρενέ Τέιλορ. 

Ο 68 χρόνος Σκοτ Πέιτζ έχει παίξει σαξόφωνο και κιθάρα του με τους Pink Floyd, Supertramp και Toto, παράλληλα είναι επίκουρος καθηγητής στο Thornton School of Music του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια, στο πρόγραμμα Music Industry.

Eξάλλου η σχέση της Δέσποινα Μοίρου με τους Floyd δεν σταματά εκεί καθώς από τον Απρίλιο του 2018 είναι μέλος της παγκόσμιας περιοδείας που πραγματοποιεί το μεγαλύτερο Pink Floyd Tribute show. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ