Life in Athens

Παζάρι Αγάπης και Προσφοράς για τον παιδικό καρκίνο

Η ομάδα του Mati Shop συνεισφέρει στον αγώνα του σωματείου «ΠΝΟΗ», που υποστηρίζει παιδιά που είναι σε μονάδες εντατικής θεραπείας και τις οικογένειές τους

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παζάρι Αγάπης και Προσφοράς από το Mati Shop για το σωματείο «ΠΝΟΗ»

Η ομάδα του Mati Shop συνεισφέρει στον αγώνα του σωματείου «ΠΝΟΗ» για τα παιδιά με καρκίνο μέσα από το Παζάρι Αγάπης και Προσφοράς.

Μερικές φορές σαν άνθρωποι έχουμε συνηθίσει να παίρνουμε πολλά πράγματα δεδομένα. Είναι η φύση μας τέτοια που αν δεν μας χτυπήσει την πόρτα η «κακοτυχία» δυσκολευόμαστε να αφουγκραστούμε αρκετά σημαντικά θέματα υγείας και επιβίωσης. Ένα από αυτά είναι και ο παιδικός καρκίνος.

Παζάρι Αγάπης και Προσφοράς από το Mati Shop για το σωματείο «ΠΝΟΗ»

Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, στη χώρα μας κάθε έτος έχει περισσότερα από 600 νέα παιδιά που προσβάλλονται από διάφορες μορφές καρκίνου και δίνουν τη δική τους άνιση μάχη απέναντι σε μια από τις πιο σοβαρές νόσους της σύγχρονης εποχής.

Ο Γολγοθάς που ανεβαίνουν οι νεαροί συνάνθρωποί μας και οι οικογένειές τους είναι μια πραγματικότητα που δεν μας αφήνει άπραγους. Για τον λόγο αυτό η ομάδα του Mati Shop αποφάσισε να συνεισφέρει στον αγώνα του σωματείου «ΠΝΟΗ» που υποστηρίζει παιδιά που είναι σε μονάδες εντατικής θεραπείας και τις οικογένειές τους. Ένωσαν λοιπόν τις δυνάμεις τους με καλλιτέχνες και δημιουργούς ώστε όλοι μαζί να ενισχύσουν αυτό τον ιερό σκοπό και να δημιουργήσουν τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον για τους μικρούς μας φίλους.

Παζάρι Αγάπης και Προσφοράς από το Mati Shop για το σωματείο «ΠΝΟΗ»

Το παζάρι Αγάπης και Προσφοράς γίνεται με τη συμμετοχή των:

  • Λάζαρος Μαράβας (ζωγράφος-γλύπτης),
  • Χριστίνα Μόραλη (κεραμίστρια),
  • Μαρια Ξανθάκου (κοσμήματα),
  • Μαργαρίτα Σκώκου (ζωγράφος),
  • Βίκυ Σταματοπούλου  (ζωγράφος ) και 
  • Ρόδη Κωνσταντογλου (Mati Shop).

Στο ανοιχτό bazaar στη Μιαούλη 9 (β´ όροφος 105 54 Αθήνα) θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μοναδικά έργα τέχνης και χειροποίητα προϊόντα, να δείτε μοναδικά εκθέματα, να συνομιλήστε με συμμετέχοντες, να ανταλλάξτε απόψεις με φίλους και γνωστούς υπό τη συνοδεία μουσικής και κρασιού, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται την δράση του σωματείου «ΠΝΟΗ». Η είσοδος στο event είναι δωρεάν.

Παζάρι Αγάπης και Προσφοράς από το Mati Shop για το σωματείο «ΠΝΟΗ»


Οργανισμός «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού»

Το Σωματείο «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού» ιδρύθηκε το 1991 από παιδιάτρους, γονείς και φίλους εθελοντές. Ασχολείται με τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Παιδιών (ΜΕΘ) και Νεογνών (ΜΕΝ) καθώς και Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας Παίδων (ΜΑΦ) στα Κρατικά Νοσοκομεία. Επίσης, στηρίζει ηθικά και υλικά τους γονείς που τα παιδιά τους νοσηλεύονται στις εντατικές μονάδες, συμβάλει την εκπαίδευση και επιμόρφωση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού των Μονάδων, προσφέρει παροχή βασικών γνώσεων Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Α΄ Βοηθειών στο ευρύ κοινό και δραστηριοποιείται στην δημιουργία νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Παιδιών και Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας Παιδιών στα Κρατικά Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της χώρας. Συντηρείται αποκλειστικά από δωρεές ιδιωτών, εταιρειών και έσοδα από εκδηλώσεις. Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο περίπου 4.000 παιδιά έχουν ανάγκη νοσηλείας σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Παιδιών και Νεογνών.

Διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 159, Αθήνα 115 27
Τηλ: 210 7486801-2
E-mail: info@pnoe.gr
Website: www.pnoe.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ