Life in Athens

Μήπως να επισκεφθείτε την Οδό Νοστιμιάς;

Το περιοδικό δρόμου «σχεδία» και οι εκδόσεις Φουρφούρι διοργανώνουν μια ιδιαίτερη συνάντηση γεύσεων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
περιοδικό δρόμου «σχεδία», εκδόσεις Φουρφούρι, Οδός Νοστιμιάς

Το περιοδικό δρόμου «σχεδία» και οι εκδόσεις Φουρφούρι μας προσκαλούν στην «Οδό Νοστιμιάς», σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019.

Το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» και οι εκδόσεις Φουρφούρι διοργανώνουν μια ιδιαίτερη συνάντηση γεύσεων και απόψεων γύρω από την παγκόσμια γλώσσα, το φαγητό, με αφορμή το βιβλίο της Felicita Sala «Οδός Νοστιμιάς. Οι καλύτερες γεύσεις για σένα και τους φίλους σου».

Σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στο «σχεδία home» (Κολοκοτρώνη 56) θα μπορέσετε να δοκιμάσετε «άλλες» γεύσεις και να ακούσετε ιστορίες γύρω από το φαγητό και τις πολλαπλές διαστάσεις του για μεγάλους και παιδιά.

Πόσο συνδεδεμένο είναι το φαγητό με την κουλτούρα μας; Πόσο σημαντική είναι η ποικιλία στη διατροφή παιδιών και ενηλίκων; Πώς μπορεί ένα παιδικό βιβλίο να οδηγήσει αβίαστα τα παιδιά στην κουζίνα αλλά και στην αποδοχή άλλων πολιτισμών και εθνικοτήτων;

Στη συντροφιά θα συμμετέχουν αλφαβητικά οι:

  1. Χρήστος Αλεφάντης, διευθυντής του περιοδικού δρόμου «σχεδία».
  2. Ελένη Βονισσάκου / the foodie corner, φωτογράφος και food blogger.
  3. Ζωή Κοσκινίδου /δημοσιογράφος, ιδρύτρια του ηλεκτρονικού περιοδικού για το παιδικό βιβλίο kokkinialepou.gr
  4. Δρ. Αγγελική Σπανού / pure momentum, παθολόγος MD, MSc, Δημόσια Υγεία και Διαχείριση Κρίσεων στην Υγεία, Προληπτική Διατροφή και food blogger.
  5. Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, ηθοποιός, νικήτρια του Α' βραβείου γυναικείας ερμηνείας στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Η είσοδος είναι ελεύθερη. / 5€ από κάθε πώληση του βιβλίου στο χώρο του «σχεδία home», θα διατεθούν για το έργο της «σχεδίας». Ισχύει έως τις 10/1/2020. Τα υλικά των γευμάτων είναι μία ευγενική προσφορά της AB Βασιλόπουλος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ