- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Λίζα Κούντροου αποκάλυψε πόσα χρήματα συνεχίζουν να κερδίζουν τα Φιλαράκια 20 χρόνια μετά
Η διαρκής επιτυχία της σειράς είναι κάτι παραπάνω από δικαιολογημένη, δήλωσε η «Φοίβη»
Το καστ εξακολουθεί να κερδίζει το εκπληκτικό ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως από τα δικαιώματα της σειράς
Η Λίζα Κούντροου, γνωστή σε όλους μας ως Φοίβη από τη διάσημη κωμική σειρά Τα Φιλαράκια αποκάλυψε τα υπέρογκα ποσά που η ίδια και οι συμπρωταγωνιστές της εξακολουθούν να βγάζουν κάθε χρόνο από τα δικαιώματα.
Η Κούντροου, η οποία υποδύθηκε την εκκεντρική Φοίβη Μπάφεϊ στις 10 σεζόν της σειράς, από το 1994 έως το 2004, πρωταγωνίστησε δίπλα στην Τζένιφερ Άνιστον , την Κόρτνεϊ Κοξ , τον Ντέιβιντ Σουίμερ , τον Ματ ΛεΜπλάνκ και τον αείμνηστο Μάθιου Πέρι. Το καστ διαπραγματεύτηκε τους μισθούς του, οι οποίοι εκτοξεύτηκαν από 22.500 δολάρια ανά επεισόδιο στην πρώτη σεζόν σε ένα εκπληκτικό 1 εκατομμύριο δολάρια ο καθένας μέχρι τις δύο τελευταίες σεζόν.
Αργότερα επανενώθηκαν για ένα μοναδικό special επεισόδιο στο HBO Max το 2021, κερδίζοντας το εντυπωσιακό ποσό των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων ο καθένας για τη νοσταλγική επιστροφή. Σύμφωνα με την Κούντροου ωστόσο ακόμη και αυτές οι εκπληκτικές πληρωμές ωχριούν σε σύγκριση με τη σταθερή ροή εσόδων που συνεχίζει να λαμβάνει το καστ από την παγκόσμια διανομή της σειράς.
Μιλώντας στους Times, η 62χρονη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί αυτή τη στιγμή στη νέα σεζόν του The Comeback, αποκάλυψε ότι το καστ εξακολουθεί να κερδίζει το εκπληκτικό ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως από τα δικαιώματα.
Στην ίδια συνέντευξη, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο γιατί η σειρά συνεχίζει να αποφέρει τόσο τεράστιο εισόδημα, υποδηλώνοντας ότι η διαρκής επιτυχία της είναι κάτι παραπάνω από δικαιολογημένη. «Μετά τον θάνατο του Μάθιου, είδα ξανά την εκπομπή. Πριν, έβλεπα μόνο τι έκανα λάθος ή τι θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερα, αλλά για πρώτη φορά εκτίμησα πραγματικά πόσο υπέροχη ήταν», εξήγησε η Κούντροου, αναφερόμενη στον τραγικό θάνατο του Πέρι, ο οποίος πέθανε στις 28 Οκτωβρίου 2023, σε ηλικία 54 ετών, από τις επιπτώσεις της κεταμίνης.
«Επειδή υπήρχε μια ιδιοφυΐα εν δράσει. Και ό,τι κι αν κάνει ο καθένας μας στο μέλλον, δεν θα ξαναζήσουμε ποτέ κάτι παρόμοιο», Πρόσθεσε, «Ένιωσα ότι τα πήγα καλά, αλλά η Τζένιφερ και η Κόρτνεϊ; Φανταστικά. Ο Ντέιβιντ και ο Ματ; Με έκαναν να γελάσω τόσο πολύ. Και μετά ο Μάθιου-απλά μας ξεπερνούσε όλους μας».
Σε ξεχωριστή συνέντευξη για το περιοδικό Interview, η Κούντροου διευκρίνισε ότι η Φοίβη δεν της έμοιαζε ιδιαίτερα στην πραγματική ζωή, παρά το πόσο στενά συνδέθηκε με τον ρόλο. Στην αρχή, η Φοίβη ήταν πολύ, πολύ μακριά μου», είπε. «Χρειάστηκε πολλή δουλειά για να δικαιολογήσω αυτά που έλεγε και έκανε. Όχι με ενοχλητικό τρόπο, ήταν διασκεδαστικό».
Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, είπε ότι εξελίχθηκε στον ρόλο. «Στα 10 χρόνια, ένα μέρος της μπήκε μέσα μου», συνέχισε η Κούντροου. «Χαλάρωσα λίγο περισσότερο και διάβασα μερικά βιβλία για την πνευματικότητα και άλλα, απλώς για να προσπαθήσω να την καταλάβω».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακούστε ξανά τις καλύτερες μουσικές τίτλων της τηλεόρασης: Από την Μπονάντσα μέχρι το Stranger Things
Η σειρά του Στίβεν Νάιτ επιστρέφει - Ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στη νέα εποχή
Το Netflix δεν είχε σκοπό να αφήσει στην ησυχία του τον κόσμο του «πάνω κάτω»
«Οι επαναλήψεις δείξανε ότι ο κόσμος αυτή τη δουλειά την ήθελε»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνέχειας - Το ζήτημα του προϋπολογισμού
Για το φινάλε της σειράς και για την προσωπική της ζωή μίλησε η 28χρονη ηθοποιός
Τι υποστήριξε ο εγγονός του JFK
Η ομάδα του εστιατορίου επιστρέφει για μια τελευταία βάρδια χωρίς τον Κάρμι
Τι είπε για το ντεμπούτο του γιου του στην υποκριτική
Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη
«Είμαστε οικογένεια πια, είμαστε σόι κανονικό»
Με στόχο την προώθηση της οικολογικής συνείδησης
Βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ της Μαρίσα Στάπλεϊ - Πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου
Η επετειακή συλλεκτική έκδοση θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2026 - Τι περιλαμβάνει
Η νέα ντετεκτιβική εκδοχή του ανθρώπου-αράχνη με τον Νίκολας Κέιτζ εκτοξεύεται στην κορυφή - Ενθουσιώδεις κριτικές
Η νέα υπερηρωική σειρά δεν έχει καμία σχέση με καμία από τις υπόλοιπες — και ο χαρισματικός Νίκολας Κέιτζ το απολαμβάνει
Η Άσλεϊ Παρκ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok ένα βίντεο
Ο Ουαλός ηθοποιός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή - Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο
Τι αποκάλυψε ο Σαμ Λέβινσον
Ο Νίκολας Κέιτζ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο - Προβληματισμός για το υψηλό κόστος παραγωγής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.