TV + Series

Bridgerton: Η ηθοποιός Ruby Barker υπέστη δύο ψυχωτικά επεισόδια στα γυρίσματα της σειράς

Το Netflix δεν της πρόσφερε καμία υποστήριξη

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ηθοποιός Ruby Barker του επιτυχημένου Bridgerton υπέστη δύο ψυχωτικά επεισόδια στα γυρίσματα της σειράς
Η Barker εμφανίσθηκε σε βασικό ρόλο στην πρώτη σεζόν και επέστρεψε ως προσκεκλημένη για την δεύτερη © Instagram / rubybarker

Η ηθοποιός Ruby Barker του επιτυχημένου Bridgerton υπέστη δύο ψυχωτικά επεισόδια στα γυρίσματα της σειράς – Καμία βοήθεια από το Netflix

Η ηθοποιός του «Bridgerton», Ruby Barker, εξέθεσε το Netflix και την εταιρία παραγωγής Shondaland που δεν την υποστήριξαν κατά τη διάρκεια δύο ψυχωτικών επεισοδίων που συνέβησαν στα γυρίσματα της σειράς.

Η Barker εμφανίσθηκε σε βασικό ρόλο στην πρώτη σεζόν και επέστρεψε ως προσκεκλημένη για την δεύτερη. Έπαιξε τη Marina, μια ξαδέλφη του Featherington με την σκανδαλώδη εγκυμοσύνη της να την μετατρέπει σε κοινωνικό παρία στο Λονδίνο του 1800.

Η Barker είπε ότι το πρώτο της ψυχωτικό επεισόδιο συνέβη το 2019 μετά την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν του Bridgerton. Ένα δεύτερο επεισόδιο σημειώθηκε το 2022. Η ηθοποιός είπε ότι δεν είχε «καμία υποστήριξη από το Netflix».

Bridgerton's Ruby Barker: Mental Health Matters | Behind the Industry

Κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου για να με ρωτήσει αν είμαι καλά, δήλωσε η Barker

«Ούτε ένα άτομο από το Netflix, ούτε ένα άτομο από την Shondaland, μετά από δύο ψυχωτικά επεισόδια από αυτό το σίριαλ, δεν επικοινώνησε μαζί μου, ούτε και μου έστειλε email για να με ρωτήσει αν είμαι καλά ή αν θα χρειαζόμουν οποιοδήποτε είδος φροντίδας ή υποστήριξης», είπε η Barker κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο LOAF Podcast του πανεπιστημίου της Οξφόρδης. «Κανείς».

Σύμφωνα με την Barker, η ψυχική της υγεία άρχισε να καταρρέει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς. Ισχυρίστηκε ότι η απομονωμένη φύση του χαρακτήρα της την επηρέασε αρνητικά.

«Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, χειροτέρευα», είπε. «Ήταν ένα πραγματικά βασανιστικό μέρος για μένα διότι ο χαρακτήρας μου ήταν πολύ αποξενωμένος, πολύ εξοστρακισμένος, μόνος του κάτω από αυτές τις φρικτές συνθήκες».

Barker: Μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει καμία υποστήριξη από το Netflix

Όταν μπήκα στο νοσοκομείο μια εβδομάδα μετά τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν του Bridgerton, η είδηση καλύφθηκε επειδή η σειρά ήταν έτοιμη να κυκλοφορήσει», συνέχισε η Barker στο podcast.

«Εν όψει της κυκλοφορίας της σειράς, μόλις έβγαινα από το νοσοκομείο, οι ακόλουθοί μου στο Instagram αυξάνονταν, είχα όλες αυτές τις δεσμεύσεις να κάνω… Η ζωή μου άλλαξε μέσα σε μια νύχτα και όμως δεν υπήρχε ακόμα καμία υποστήριξη και μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει καμία βοήθεια. Οπότε προσπαθούσα πολύ σκληρά να συμπεριφέρομαι σαν να ήταν όλα εντάξει και ότι μπορούσα να δουλέψω και ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα».

Η Ruby Barker αναφέρθηκε στα ψυχωτικά της επεισόδια σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Μάιο του 2022, όταν αποκάλυψε ότι ήταν «πραγματικά αδιάθετη για πολύ καιρό» και ότι «πάλευε με το Bridgerton». Ευχαρίστησε τότε το Netflix που «την έσωσε» με το να της δώσει βασικό ρόλο στη σειρά, αλλά τώρα εκθέτει την streaming πλατφόρμα επειδή δεν την υποστήριξε.

«Είμαι στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή και θα πάρω εξιτήριο σύντομα και ελπίζω να συνεχίσω τη ζωή μου», είπε η Barker στους ακολούθους της τότε. «Ήμουν εξαγριωμένη. Όλο αυτό το τραύμα συσσωρεύτηκε μέσα μου. Κουβαλούσα το βάρος του κόσμου στην πλάτη μου και τώρα βρίσκομαι σε αυτό το σημέιο».

Τώρα στο podcast του LOAF, η Barker είπε ότι δεν είχε καμία υποστήριξη από το στούντιο πίσω από το Bridgerton και έπρεπε να προωθήσει το σόου σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της. Πρόσθεσε: «Ένοιωθα σαν να είχα αυτό το αόρατο όπλο στο κεφάλι μου για να πουλήσω αυτό το σίριαλ. Δεν ήθελα να βγω και να χαλάσω την όλη προσπάθεια γιατί τότε δεν θα ξανάβρισκα δουλειά».

Ruby Barker corset lacing scene - Bridgerton (S1E3, 2020)

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπιρτσέ Ακαλάι
Η μεγάλη άνθιση των τούρκικων τηλεοπτικών σειρών

Οι τηλεοπτικές σειρές, όπως το «As the crow flies», το πιο καυτό εξαγώγιμο προϊόν της Τουρκίας. Φοβερή ατμόσφαιρα, γρήγορες σεκάνς, σύγχρονη σκηνοθεσία,προσεγμένες παρουσίες, σεβασμός στη λεπτομέρεια, αξιοπρεπέστατες ερμηνείες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY