TV + Series

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Νοέμβριο

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ «The Killer» κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο στο Netflix

Γιώργος Δήμος
Γιώργος Δήμος
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Νοέμβριο
© Netflix

Netflix: Όλες οι πρωτότυπες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που έρχονται στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο

Ο Νοέμβριος φέρνει στο Netflix την πολυαναμενόμενη νέα σεζόν του «Crown», το παιχνίδι που βασίστηκε στο παγκόσμιο φαινόμενο του «Squid Game», την ταινία «The Killer» του Ντέιβιντ Φίντσερ και το ντοκιμαντέρ για την καριέρα (μέχρι στιγμής) του Βρετανού τραγουδιστή, Ρόμπι Γουίλιαμς.

Σειρές του Netflix

02/11/2023

Cigarette Girl

Μία νεαρή κοπέλα αψηφά τις προκαταλήψεις τις κοινωνίας και το κατεστημένο της βιομηχανίας παραγωγής αρωματικών τσιγάρων στην Ινδονησία, κατά τη δεκαετία του 1960, ξεκινώντας ένα ταξίδι αγάπης και αυτογνωσίας.

Cigarette Girl | Official Trailer | Netflix

02/11/2023

Όλο το Φως που δεν Μπορούμε να Δούμε: Σειρά μίας σεζόν (All the Light We Cannot See)

Βασισμένη στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Άντονυ Ντορ, η μίνι-σειρά του Netflix μας μεταφέρει στα τέλη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν οι δρόμοι μίας τυφλής Γαλλίδας και ενός Γερμανού στρατιώτη συγκρούονται.

All the Light We Cannot See | Official Trailer | Netflix

03/11/2023

Ο Ράφτης: Σεζόν 3 (The Tailor: Season 3)

Στη νέα σεζόν της τουρκικής παραγωγής δραματικής σειράς, τα αισθήματα του Πεγιάμι για την Εσβέτ δυναμώνουν, διακινδυνεύοντας έτσι τη φιλία του πρωταγωνιστή με τον Ντιμίτρι.

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Νοέμβριο
© Netflix

03/11/2023

Πωλείται στο Χόλιγουντ: Σεζόν 7 (Selling Sunset: Season 7)

Στη νέα σεζόν του επιτυχημένου ριάλιτι σόου, οι παίκτες παλεύουν να «κινήσουν» μια δύσκολη αγορά ακινήτων, ενώ ταυτόχρονα έρχονται αντιμέτωποι με διχόνοιες και ανοιχτούς λογαριασμούς, πουκινδυνεύουν να γκρεμίσουν ό,τι έχουν χτίσει.

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Νοέμβριο
© Netflix

03/11/2023

Φέρι: Η Σειρά (Ferry: The Series)

Σε αυτή τη σειρά, βασισμένη στην βελγο-ολλανδικής παραγωγής ταινία του Netflix, «Φέρι», ο χαρακτήρας του τίτλου, απεγνωσμένος για χρήματα, βλέπει μία μοναδική ευκαιρία,ύστερα από μια σύλληψη που δημιουργεί μια κενή θέση ανάμεσα στους κορυφαίους ντίλερ της Μπραμπάντ.

Ferry: The Series | Official Trailer | Netflix

14/11/2023

Εγκληματολογικός Κώδικας (Criminal Code)

Oι ομοσπονδιακοί πράκτορες καλούνται να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους για να σπάσουν τον κώδικα στην έρευνα μιας εντυπωσιακής ληστείας.

Criminal Code | Official Trailer | Netflix

16/11/2023

Το Στέμμα: Σεζόν 6: Μέρος 1 (The Crown: Season 6 Part 1)

Στο πρώτο μέρος της νέας, πολυσυζητημένης σεζόν για τη σύγχρονη ιστορία του θρόνου της Αγγλίας, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' αναλογίζεται την κληρονομιά και την καταγωγή της, ενόσω η Νταϊάνα μαγεύει τον κόσμο,κατά τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της.

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Νοέμβριο
© Netflix

22/11/2023

Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία (Squid Game: The Challenge)

Εμπνευσμένο από τη σειρά «Squid Game», που κέρδισε κοινό και κριτικούς πριν μερικά χρόνια, το νέο τηλεοπτικό παιχνίδι του Neflix προσφέρει 4.560.000 δολάρια στον νικητή που θα αναδειχτεί ανάμεσα από 456 παίκτες.

Squid Game: The Challenge | Official Trailer | Netflix

30/11/2023

Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι: Σεζόν 5, Μέρος 2 (Virgin River: Season 5 Part 2)

Το δεύτερο μέρος της 5ης σεζόν βρίσκει τον Μελ να προσαρμόζεται σε ένα νέο ρυθμό ζωής, τον Τζακ να προσπαθεί να αναπτύξει την επιχείρησή του και την πόλη να αντιμετωπίζει νέες απειλές, καθώς τα μυστικά βγαίνουν σιγά-σιγά στην επιφάνεια.

Ταινίες του Netflix

01/11/2023

Εγκλεισμός (Locked In)

Στο ψυχολογικό αυτό θρίλερ, μία νοσοκόμα προσπαθεί να μάθει τα μυστικά των τραυμάτων μιας ασθενούς σε κώμα και ανακαλύπτει τον ανταγωνισμό, την απιστία, την προδοσία και τον φόνο πίσω από αυτά.

Locked In | Official Trailer | Netflix

03/11/2023

Νταϊάνα Νάιαντ (NYAD)

Μία βιογραφία της αθλήτριας Νταϊάνα Νάιαντ, που στα 60 της αποφάσισε να κατακτήσει ένα όνειρο ζωής: να κολυμπήσει από την Κούβα στη Φλόριντα, διασχίζοντας πάνω από 100 μίλια, σε ανοιχτή θάλασσα.

NYAD | Official Trailer | Netflix

10/11/2023

The Killer

Στην πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ, ένας εκτελεστής μάχεται τα αφεντικά του, μετά από μια μοιραία αστοχία, σε ένα διεθνές κυνηγητό εκδίκησης, που ο ίδιος επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό.

THE KILLER | Official Teaser Trailer | Netflix

17/11/2023

Ράστιν (Rustin)

To 1963, o ακτιβιστής Μπάγιαρντ Ράστιν προσπαθεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας των πολιτικών δικαιωμάτων με την Πορεία του στην Ουάσινγκτον, ερχόμενος αντιμέτωπος με τον ρατσισμό και την ομοφοβία.

RUSTIN | Official Teaser Trailer | Netflix

24/11/2023

Τελευταία Αναγγελία για Κωνσταντινούπολη (Last Call for Istanbul)

Μια τυχαία συνάντηση στο αεροδρόμιο οδηγεί δύο παντρεμένους σε μια αξέχαστη νύχτα στη Νέα Υόρκη γεμάτη έξαψη, πόθο και πειρασμό.

Last Call For Istanbul | Date Announcement | Netflix

24/11/2023

Γαμήλια Παιχνίδια (Wedding Games)

Όταν ο Άλεξ και η Εύα αποφασίζουν να ανταλλάξουν όρκους στο σημείο που συναντήθηκαν για πρώτη φορά, διάφορα ξεκαρδιστικά λάθη ανατρέπουν το ταξίδι τους στην εκκλησία.

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Νοέμβριο
© Netflix

17/11/2023

Believer 2

Στο σίκουελ της νοτιοκορεάτικης ταινίας, ένας ντετέκτιβ συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια πίσω από τη μεγαλύτερη οργάνωση ναρκωτικών της Ασίας, αλλά και το αφεντικό της, με το οποίο έχει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Believer 2 | Official Teaser | Netflix

Ντοκιμαντέρ του Netflix

03/11/2023

Sly

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ένας αουτσάιντερ που έγινε θρύλος του Χόλυγουντ,αφηγείται τη συγκλονιστική ιστορία του, που ξεκίνησε ως φυγή από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

 

Sly | Sylvester Stallone Documentary | Official Trailer | Netflix

08/11/2023

Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams)

Ο Βρετανός τραγουδιστής που αγαπήθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο, ύστερα από 25 χρόνια στη σκηνή, αναπολεί τον νεότερο εαυτό του και θυμάται τη ζωή που πέρασε στο προσκήνιο.

 

Robbie Williams | Official Trailer | Netflix

08/11/2023

Twin Flames: Οι Απατεώνες της Αιώνιας Αγάπης (Escaping Twin Flames)

Ένα ζευγάρι έφτιαξε ένα κέντρο για να βρίσκουν οι άνθρωποι την αληθινή αγάπη. Τώρα, πρώην πιστοί μιλούν για τις δυσάρεστες πρακτικές που βίωσαν σε μια σειρά ντοκιμαντέρ.

 

Escaping Twin Flames | Official Trailer | Netflix

08/11/2023

Υπόθεση Μπετανκούρ: Το Σκάνδαλο με την Πλουσιότερη Γυναίκα στον Κόσμο (The Billionaire, the Butler and the Boyfriend)

Η καθηλωτική μίνι-σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix αφηγείται την ιστορία μιας διαμάχης ανάμεσα στην πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου και την κόρη της, που προκάλεσε ένα εθνικό σκάνδαλο.

14/11/2023

Πώς να Γίνεις Αρχιμαφιόζος (How to Become a Mob Boss)

Ένας σκοτεινός, σατιρικός οδηγός που ερευνά την άνοδο και την πτώση των πιο διαβόητων αρχιμαφιόζων της ιστορίας και των διαβολικών τακτικών τους,στο δρόμο για την επιτυχία.

22/11/2023

High on the Hog: Πώς η Αφροαμερικανική Κουζίνα Άλλαξε την Αμερική: Σεζόν 2 (High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America: Season 2)

Ο σεφ και συγγραφέας Στίβεν Σάτερφιλντ εξερευνά την ιστορία της κουζίνας των Αφροαμερικανών, τρώγοντας με μάγειρες και ακαδημαϊκούς και ανακαλύπτει τη γευστική συνεισφορά της στην Αμερική.

Netflix K&F

17/11/2023

Οδός CoComelon (CoComelon Lane)

Μια αφηγηματική σειρά, με τους αγαπημένους χαρακτήρες από το «CoComelon» σε φανταστικές περιπέτειες, όπου εξερευνούν συναισθήματα και τον κόσμο γύρω τους.

21/11/2023

Λίο (Leo)

Μία «animation» μουσική κωμωδία για την τελευταία χρονιά του δημοτικού, μέσα από τα μάτια του κατοικίδιου της τάξης, Λίο (στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο αγαπημένος κωμικός, Άνταμ Σάντλερ).

23/11/2023

My Little Pony: Make Your Mark: Chapter 6

Η Όπαλιν έχει σχεδόν όλη την εξουσία στην Εκουέστρια και ο χρόνος τελειώνει! Μπορούν τα πόνι και οι δράκοι μαζί να σώσουν τη μαγεία και να αποκαταστήσουν την ειρήνη;

Μην χάσετε επίσης

 01/11/2023

13 Ώρες: Οι Μυστικοί Στρατιώτες της Βεγγάζης (13 Hours: TheSecretSoldiersofBenghazi)

Φόβος Ενστίκτου (Primal Fear)

Lara Croft: Tomb Raider

Το Νησί των Καταραμένων (ShutterIsland)

Πιάσε Με Αν Μπορείς (Catch Me If You Can)

02/11/2023

Baywatch

07/11/2023

Rick and Morty (Εβδομαδιαία επεισόδια 4-7) (Rick and Morty: Season 7)

15/11/2023

Μάντεψε Ποιος (Guess Who)

16/11/2023

Εμπόδια (Fences)

17/11/2023

Ραντεβού στην Αφροδίτη (See You on Venus)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ