TV + Series

Πέθανε ο Robert Cormier στα 33 του χρόνια - Πρωταγωνιστούσε στο «Heartland»

Το «αντίο» οικογένειας και φίλων - Άγνωστα τα αίτια θανάτου

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Robert Cormier στη μέση της φωτογραφίας
Robert Cormier © Youtube

Robert Cormier: Πέθανε ο 33χρονος ηθοποιός - Το αντίο από το cast του «Heartland» και ο αποχαιρετισμός των φίλων του. 

Ο ηθοποιός Robert Cormier πέθανε στα 33 του χρόνια, με την αιτία θανάτου να μην έχει διευκρινιστεί μέχρι αυτήν την ώρα. Ο πρωταγωνιστής του «Heartland» έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά του.

«Θα τον θυμόμαστε ως αθλητή, ηθοποιό και σπουδαίο άνθρωπο, που είχε πάθος να βοηθάει τους άλλους και πάντα προσπαθούσε να πετύχει περισσότερα», έγραψε στην ανακοίνωση για τον θάνατό του η οικογένεια του Robert Cormier

«Απόλαυσε τις κινηματογραφικές βραδιές με την οικογένειά του και νοιαζόταν πολύ για τον πατέρα του. Επηρέασε πολλούς ανθρώπους σε όλη του τη ζωή είτε ήταν οικογένεια, συμπαίκτες και φίλους. Η μνήμη του Ρομπ θα παραμείνει ζωντανή μέσα από το πάθος του για την τέχνη και τον κινηματογράφο, καθώς και τις τρεις αδελφές του που σήμαιναν όλον τον κόσμο για εκείνον» έγραψαν φίλοι του σε αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο. 

Robert Cormier Tribute - 1989 - 2022

Μετά την τραγική είδηση ​​του θανάτου του, η επίσημη σελίδα στο Instagram για το «Heartland» τον αποχαιρέτισε. «Είμαστε βαθιά λυπημένοι που μαθαίνουμε για τον θάνατο του Robert Cormier. Ήταν ένα αγαπημένο μέλος του καστ του Heartland τις τελευταίες δύο σεζόν. Εκ μέρους του καστ του Heartland, οι σκέψεις μας είναι μαζί με αυτόν και την οικογένειά του, που ζήτησαν την ιδιωτικότητα αυτές τις δύσκολες στιγμές». 

Ο Comier εμφανίστηκε στο «Heartland» στη 15η σεζόν της σειράς. Πριν από το «Heartland», ο ηθοποιός έπαιζε τον Kit Jenning στη σειρά «Slasher» του Netflix. Είχε, επίσης, guest εμφανίσεις στις σειρές «Designated Survivor», «Ransom» και «American Gods», μεταξύ άλλων τηλεοπτικών ρόλων, σύμφωνα με τη σελίδα του στο IMDb.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ