- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
World Party: Νέα Υόρκη
Οι Σάκης Τανιμανίδης & Γιώργος Μαυρίδης στέλνουν feedback στην Athens Voice
Τα σακίδια στην πλάτη και έτοιμοι για αναχώρηση. Επόμενος προορισμός του World Party, της τηλεοπτικής εκπομπής που μας μεταφέρει κάθε Τρίτη στις 23.00 στις πιο όμορφες και συναρπαστικές γωνιές του πλανήτη, η Νέα Υόρκη. Εδώ το party δεν έχει κανόνες. Στο κέντρο του σύγχρονου κόσμου, οι δύο ταξιδευτές θα ζήσουν μία από τις πιο τρελές, αστικές περιπέτειές τους μέχρι σήμερα.
Μέσα από τα δικά τους μάτια, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης θα μας ξεναγήσουν στην πόλη, αφού πρώτα μας δείξουν τον τρόπο να μετακινηθούμε πιο γρήγορα στην κίνηση. Θα μας προτείνουν οικονομικές λύσεις για να αποφύγουμε την ακριβή διαμονή στο Μανχάταν, χωρίς όμως να παραλείψουν μία στάση και στο πολυτελές Plaza Hotel. Λίγο πιο πέρα, στην Times Square, θα φορέσουν τα καουμπόικα καπέλα τους και θα τραγουδήσουν παρέα με τον διάσημο Naked Cowboy!
Νέα Υόρκη όμως σημαίνει και στυλ. Ο Σάκης και ο Γιώργος συναντούν τον γκουρού της μόδας, Nick Wooster και συνομιλούν μαζί του. Ακόμη, οι Harlem Shakers, το παγκόσμιο αυτό φαινόμενο, κάνουν μία εμφάνιση – έκπληξη.
Κάντε check-in, συντονιστείτε μαζί τους κι αφήστε τους δυο ορκισμένους λάτρεις του ταξιδιού και της περιπέτειας να σας ταξιδέψουν.
Δείτε πρώτοι μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες από το party στην Νέα Υόρκη.
Ο Ταύρος της Wall Street, σύμβολο της δύναμης και αποφασιστικότητας σε μια από τις πιο δύσκολες για να πετύχεις αγορές του πλανήτη! Εδώ ο Σάκης προσπαθεί να περιγράωει με γλαφυρό τρόπο πόσο μεγάλα....αποθέματα υπομονής πρέπει να έχεις για να πετύχεις!

Το CowGirl στην Times Square χαρίζει χαμόγελα στην παραγωγή του World Party με τα αμέτρητα «ταλέντα» της!

Ακόμα και στην NYC...we train like athletes do!

Κάθε γωνιά αυτής της πόλης, κάθε οπτική της γωνία έχει πάντα μια ιστορία να σου πει...εσύ απλά πρέπει να την εξερευνήσεις!

Οι δρόμοι της πόλης είναι χαρακτηριστικό στοιχείο της, και παραμένουν γεμάτοι καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας...ένα ταξί είναι πάντα η πιο εύκολη λύση!

«Αν θέλεις να έχεις στυλ, προσπάθησε να αγοράζεις πιο κλασικά κομμάτια...πράγματα που δε θα πεις σε ένα χρόνο ότι πέρασε η μόδα τους...πράγματα στιλάτα που θα μπορείς να τα φοράς για πολλά χρόνια και να νοιώθεις πάντα στιλάτος!»-Nick Wooster.
Παρουσίαση: Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Μαυρίδης
Σκηνοθεσία: Σάκης Τανιμανίδης
Εικονοληψία: Θοδωρης Πλακιδης, Γιωργος Λεντζας
Βοηθός παραγωγής: Γιώργος Λέντζας
Μοντάζ: Γιάννης Κελίδης
Παραγωγή: Entrinno Productions
Έρευνα: Αργύρης Κουρτίδης
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η μεταφορά του αριστουργηματικού μυθιστορήματος του Μ. Καραγάτση, ετοιμάζεται να ζωντανέψει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο ERTFLIX και στην ΕΡΤ1
Η πιο μυθική ίσως ληστεία των ελληνικών τραπεζικών χρονικών γίνεται το καύσιμο της τηλεοπτικής επιστροφής του Σωτήρη Τσαφούλια
Με αφορμή τον θάνατο του ηθοποιού
Όψεις της πόλης, αναμνήσεις, πράγματα που συνέβησαν παλιά, και πράγματα που συμβαίνουν σήμερα γύρω μας
Η σκηνή που «φούντωσε» τα σενάρια
Όψεις της πόλης, αναμνήσεις, πράγματα που συνέβησαν παλιά, και πράγματα που συμβαίνουν σήμερα γύρω μας
Παρά τις αδυναμίες της, η σειρά κατάφερε κάτι σημαντικό
Όταν το «εγώ» αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το «εμείς» ως υπαρξιακή απειλή
Τι αποκάλυψαν οι δημιουργοί της σειράς
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κείμενο περιέχει εκτενή spoilers για το φινάλε της σειράς
Δεν ήταν, ωστόσο, η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κείμενο περιέχει spoilers από το φινάλε της σειράς.
Όλα όσα αξίζουν μια θέση στη watchlist της νέας χρονιάς
Τα πιο αξέχαστα, τα πιο ρομαντικά… όλοι μετρούσαμε αντίστροφα γι’ αυτά τα φιλιά
Την είδηση έκανε γνωστή ο μάνατζερ του
Πρεμιέρα στο Netflix την Πρωτοχρονιά
Όλοι τους ήταν συντελεστές μιας από τις πλέον πετυχημένες σειρές όλων των εποχών
Μια ετήσια παραγωγή με «ασφαλή» concepts και σειρές που «έκαναν τη δουλειά»
Η αντίστροφη μέτρηση για το νοσταλγικό reunion τελείωσε
O κωμικός δέχτηκε σφοδρή κριτική για τη συμμετοχή του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.