- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Από σταρ, ντελιβεράς της Amazon: Πρωταγωνιστής του Better Call Saul έχει νέα δουλειά και το απολαμβάνει
«Είμαι κι εγώ εδώ έξω και κάνω παραδόσεις μαζί σας», δήλωσε ο Τζον Κρίστιαν Λαβ
Ο πρωταγωνιστής του Better Call Saul αναγκάζεται να παραδίδει δέματα για την Amazon επειδή οι ρόλοι στερεύουν
Ο πρωταγωνιστής του Better Call Saul, Τζον Κρίστιαν Λαβ, εργάζεται πλέον ως διανομέας για την Amazon. Ο 35χρονος ηθοποιός αποκάλυψε μια συγκλονιστική τροπή στην καριέρα του τον περασμένο μήνα, μέσω ενός thread στο Reddit για τους εργαζόμενους της Amazon.
«Θέλω απλώς να ξέρετε ότι ως ο ηθοποιός που σας έφερε τον χαρακτήρα Ernesto/Ernie στο Better Call Saul, είμαι κι εγώ εδώ έξω και κάνω παραδόσεις μαζί σας!», έγραψε o Λαβ. «Είναι χάλια», πρόσθεσε. «Αλλά μία διανομή τη φορά. Να είστε ευλογημένοι εκεί έξω!».
Ο Λαβ μοιράστηκε επίσης μια selfie φορώντας τη στολή της Amazon ενώ στεκόταν σε ένα φορτηγό γεμάτο δέματα.
Όταν ένας χρήστης του Reddit ρώτησε αν ο ρόλος του Λαβ στο Better Call Saul «δεν ήταν αρκετός για να συνεχίσει να υποδύεται», ο Λαβ διευκρίνισε γιατί έφυγε από το Χόλιγουντ. «Δεν το έχω παρατήσει, απλώς τα πράγματα κινούνται πολύ αργά αυτή τη στιγμή», απάντησε ο Λαβ, προσθέτοντας ότι η επιτυχημένη σειρά του AMC «δεν ήταν η επιτυχία που ήλπιζα».
Ο Λαβ δήλωσε επίσης ότι «έκανε μια σημαντική ταινία» με τη Λίλι Γκλάντστοουν και τον Μπράιαν Κράνστον η όποια «ξέμεινε από χρήματα» και «δεν πληρώθηκε ποτέ» γι' αυτήν.
Σε σκηνοθεσία Μαρκ Πέλινγκτον, η ταινία «Lone Wolf» με πρωταγωνιστές τον Λαβ, την Γκλάντστοουν και τον Κράνστον σταμάτησε τα γυρίσματα τον Φεβρουάριο του 2025 λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Εκείνον τον Ιούλιο, ο Κράνστον δήλωσε στο Deadline ότι δεν θα γύριζε ούτε θα προωθούσε την ταινία «μέχρι να πληρωθούν πλήρως όλα τα μέλη του καστ και του συνεργείου».
Σε άλλο σημείο του thread στο Reddit, ο Λαβ επανέλαβε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τη δουλειά του στην Amazon. «Έχω κουραστεί να περιμένω, οπότε θα αρχίσω να κάνω τα δικά μου project, αλλά έπρεπε να κάνω κάτι άλλο από αυτό γιατί πραγματικά με σκοτώνει», μοιράστηκε.
«Ήμουν ταχυδρόμος, οδηγός FedEx, εποχιακός οδηγός UPS, και όλες αυτές οι δουλειές είναι καλύτερες - όλες τους ήταν χάλια, μην με παρεξηγήσετε - αλλά ήταν καλύτερες από την Amazon - οι διαδρομές αλλάζουν κάθε μέρα, τα βαν είναι χάλια, χωρίς κουλτούρα, χωρίς πραγματικά οφέλη, με υψηλό κύκλο εργασιών κ.λπ.».
Ο Λαβ πρόσθεσε: «Αλλά ελπίδα μου είναι όλοι να κάνουν αυτό που αγαπούν και να μην αφήσουν κανέναν να τους υποβιβάσει σε σκλάβους που εργάζονται από τις 9 έως τις 5».
Πηγή: Page Six
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Oι ενεργοί λογαριασμοί φτάνουν τα πέντε εκατομμύρια
Η παραγωγή εξασφάλισε χρηματοδότηση από το ΕΚΚΟΜΕΔ
Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον επόμενο μήνα
Η χιουμοριστική ανακοίνωση στο Instagram
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους που είπε «όχι» στο HBO
Αλλά του μεγαλώνει τον ρόλο στο «Dutton Ranch»
Το «A Child of My Own» εξετάζει την ιστορία της Eleonor Alejandra Marín Mendoza
Το follow-up του Σκοτσέζου δημιουργού μετά τη μεγάλη επιτυχία «Baby Reindeer» σε κάνει να στριφογυρνάς
Εκατομμύρια αναγνώστες περιμένουν το έκτο βιβλίο της σειράς «A Song of Ice and Fire»
Μια νεαρή, μόνη μητέρα με μια «ασυνήθιστη» οικογένεια ανοίγει λογαριασμό στο Only Fans και εμείς απολαμβάνουμε στις οθόνες μας μια απολαυστικά τρυφερή οικογενειακή dramedy
Έκτοτε απέσπασε δυο Όσκαρ
Το επιστημονικής φαντασίας σύμπαν του Ρίντλεϊ Σκοτ έρχεται στη μικρή οθόνη μέσω του Prime Video
Το reboot αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2027
Το sequel του «The Handmaid's Tale» αλλάζει τη φόρμα του teen drama και βρίσκει έναν νέο τρόπο να μιλήσει για την εξουσία και την ενηλικίωση
Ένα crime drama που δεν ανακαλύπτει τον τροχό, αλλά βρίσκει στο πρόσωπο του Χάρντι τον απόλυτο πρωταγωνιστή
Η σειρά αποτελεί spin off του «Υellowstone»
Η σειρά στοχεύει σε μια ρεαλιστική και ιστορικά τεκμηριωμένη αναπαράσταση της Εποχής του Χαλκού
Η σειρά που αγαπήθηκε και ξεχώρισε όσο λίγες μπορούν στην εποχή του εφήμερου content, ρίχνει αυλαία αντάξια της ήδη εντυπωσιακής ιστορίας της
Όποιος χρεοκοπεί θα αποχωρεί από το παιχνίδι, μέχρι να αναδειχθεί ο νικητής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.