TV + Series

Peaky Blinders: Πότε έρχεται στο Netflix η νέα σεζόν;

Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν μία βδομάδα για κάθε επεισόδιο

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
peaky_1.jpg
© IMDB

Peaky Blinders: Πότε θα βρούμε όλα τα επεισόδια της 5ης σεζόν στο Netflix

Μόλις πριν μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι η αναμονή για το «Peaky Blinders» και την 5η σεζόν του θα τελειώσει στις 25 Αυγούστου, με το πρώτο από τα έξι νέα επεισόδια της σειράς να προβάλλεται στο BBC One. Τώρα ήρθε ακόμα μία ανακοίνωση μέσω Twitter, για όλους εκείνους που θέλουν να δουν όλα τα επεισόδια μαζί μία και καλή και να μην περιμένουν από βδομάδα σε βδομάδα για να ανακαλύψουν τι θα συμβεί στον Τόμι Σέλμπι.  



Τα νέα επεισόδια θα είναι όλα διαθέσιμα στο Netflix, σε όλες τις χώρες, από τις 4 Οκτωβρίου. Η 5η σεζόν της σειράς του Στίβεν Νάιτ, η οποία σκηνοθετήθηκε από τον Άνθονι Μπιρν, θα μας τοποθετήσει στην οικονομική κρίση του 1929, οπότε ο Τόμι Σέλμπι προσεγγίζεται από ένα χαρισματικό - αλλά και φασίστα - πολιτικό, τον Όσβαλντ Μόσλι (Σαμ Κλάφλιν), με ένα τολμηρό όραμα για την Βρετανία. Η απάντηση του Τόμι σε αυτόν δεν μπορεί να κρίνει μόνο το μέλλον της οικογένειάς του, αλλά και όλου του έθνους. Εκτός από τον Μόσλι, την είσοδό της στη σειρά κάνει και η Τζίνα (Άνια Τέιλορ-Τζόι), μία νοικοκυρά από τις ΗΠΑ, που ερωτεύεται ο Μάικλ. 

Η νέα αυτή σεζόν δεν σηματοδοτεί σε καμία περίπτωση και το τέλος της σειράς, αφού για την ώρα ούτε καν πλησιάζουμε σε αυτό. Ο Νάιτ δεν έχει μόνο προγραμματισμένες δύο ακόμα σεζόν, αλλά και μία ταινία, ώστε να δώσει στη σειρά που μας συστήθηκε το 2013 το κλείσιμο που της αξίζει.   

Peaky Blinders Series 5 Trailer - BBC

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ