- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τέλος το επεισόδιο των «The Simpsons» με τον Μάικλ Τζάκσον (video)
28 χρόνια μετά την προβολή του και στον απόηχο του Leaving Neverland
Τέλος από τα τηλεοπτικά αρχεία της διάσημης σειράς «The Simpsons» το επεισόδιο με τον Μάικλ Τζάκσον μετά την παγκόσμια κατακραυγή που έχει προκαλέσει η προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», όπου ο άλλοτε βασιλιάς της ποπ κατηγορείται γιa παιδεραστία.
Η παγκόσμια εμμονή της αποκαθήλωσης του Μάικλ Τζάκσον, πέρασε από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, και στις τηλεοπτικές εκπομπές.
«Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μόνο μία επιλογή» λέει ο παραγωγός της σειράς Τζέιμς Λ. Μπρουκς στο The Wall Street Journal.
Στο επεισόδιο Stark Raving Dad του 1991 που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της τρίτης σεζόν της σειράς The Simpsons, ο Τζάκσον δάνεισε τη φωνή του στον χαρακτήρα του Leon Kompowsky, ενός ασθενούς σε ψυχιατρικό νοσοκομείο που νομίζει ότι είναι αστέρι της ποπ και καταλήγει στο ίδιο δωμάτιο με τον Homer Simpson.
Ο Μπρουκς δήλωσε ότι η απόφαση ελήφθη με τον δημιουργό της σειράς Ματ Γκρόνινγκ και τον Αλ Τζιν. Ο Μπρουκς μάλιστα δήλωσε ότι η κίνηση αυτή είναι μία ένδειξη «συμπόνιας για τα φερόμενα ως θύματα του κ. Τζάκσον», έγραψε η WSJ.
«Το ντοκιμαντέρ έδειξε την τερατώδη συμπεριφορά» είπε ο Brooks ενώ πρόσθεσε ότι το επεισόδιο ήταν από τα αγαπημένα του. «Ή ένα πολύτιμο επεισόδιο. Υπάρχουν πολλές υπέροχες αναμνήσεις από τότε» είπε μεταξύ άλλων.
Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά της η οικογένεια του Τζάκσον διαψεύδει το ντοκιμαντέρ και έχει ήδη μηνύσει το HBO για 100 εκατ. δολάρια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σειρά που μας έβαλε στον κόσμο της ισραηλινοπαλαιστινιακής σύγκρουσης επιστρέφει σε μια πραγματικότητα εντελώς διαφορετική από εκείνη των προηγούμενων κύκλων
Η ανακοίνωση με φόντο τις φήμες για ρήξη ανάμεσα στον ηθοποιό, τον σεναριογράφο και τον παραγωγό
Ο πρώτος κύκλος των οκτώ επεισοδίων βασίζεται στο βιβλίο «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος»
Πρεμιέρα στο Netflix στις 27 Οκτωβρίου
Θυμάται κανείς από τη δεκαετία του ’80 να υπήρξε φινάλε σε αυτό το ρομάντζο που το είπαμε «κινούμενα σχέδια»
Οι σειρές που πλησίασαν αλλά απέτυχαν και οι λόγοι
O ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο «The Gentlemen»
Τι θα δούμε στα 11 επεισόδια
Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο 6ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς του Netflix
Μια συγκινητική, χαοτική και ξεκαρδιστική σειρά γύρω από τη φιλία και την οικογένεια
Oι ενεργοί λογαριασμοί φτάνουν τα πέντε εκατομμύρια
Η παραγωγή εξασφάλισε χρηματοδότηση από το ΕΚΚΟΜΕΔ
Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον επόμενο μήνα
Η χιουμοριστική ανακοίνωση στο Instagram
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους που είπε «όχι» στο HBO
Αλλά του μεγαλώνει τον ρόλο στο «Dutton Ranch»
Το «A Child of My Own» εξετάζει την ιστορία της Eleonor Alejandra Marín Mendoza
Το follow-up του Σκοτσέζου δημιουργού μετά τη μεγάλη επιτυχία «Baby Reindeer» σε κάνει να στριφογυρνάς
Εκατομμύρια αναγνώστες περιμένουν το έκτο βιβλίο της σειράς «A Song of Ice and Fire»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.