TV + Series

Επιτέλους! Το Casa de Papel επιστρέφει με 3η σεζόν και υπάρχει trailer που το αποδεικνύει

Η αγαπημένη μας συμμορία ξανά μαζί στο Netflix

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Money Heist: Season 3 | Now In Production | Netflix

Ήρθε, σάρωσε την τηλεθέαση, μας έκανε να κλάψουμε, να γελάσουμε και να ανησυχήσουμε, μας έβαλε να σιγομουρμουράμε το Bella Ciao και μετά, έτσι ξαφνικά, τελείωσε και πέσαμε στα πατώματα. Το Casa de Papel ή η Τέλεια Ληστεία ανήκει στις σειρές που κατάφεραν να αφήσουν το στίγμα τους, κάτι που αποδεικνύεται και από τις αξιολογήσεις τους, 88% στο Rotten Tomatoes και 8.7 στο IMDB.

Ίσως ήταν το φρέσκο καστ, ίσως ήταν η έξυπνη σκηνοθεσία που σε κατάφερνε να αγαπήσεις τους πρωταγωνιστές παρά τα εμφανή ελαττώματά τους, ίσως είναι που και η ισπανική γλώσσα τα κάνει όλα να μοιάζουν πιο εξωτικά -ακόμη και τις βρισιές. Ό,τι και αν ήταν, σημασία έχει ότι το θέλουμε πίσω και το Netflix μας έδωσε πολλές ελπίδες όταν ανακοίνωσε ότι αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς και ετοιμάζεται για 3η σεζόν. Στη συνέχεια ακολούθησε σιωπή και πολλές εικασίες για το τι θα πραγματεύεται η νέα σεζόν, ποιοι από τους πρωταγωνιστές θα παίζουν (είχαν ακουστεί ο Profesor και η Tokyo) και πότε θα βγει. Τώρα λοιπόν, φαίνεται πως η αναμονή τελείωσε. Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέα σεζόν και μάλλον θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε όλη την αγαπημένη μας συμμορία. Ακόμα και... τον Berlin! 

Όλα τα καλά παιδιά εμφανίζονται σε ένα χαρούμενο reunion και κάθονται σε ένα κύκλο διαβάζοντας το νέο σενάριο. Το μόνο που μένει είναι να ανακοινωθεί η ημερομηνία. Μέχρι τότε...

Bella Ciao - ORIGINALE

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ