TV + Series

Ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει στις οθόνες μας με το «Πέτα τη φριτέζα» στον ΑΝΤ1!

Ετοιμάσου για πολλά γέλια

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dsc_4993.jpg

Από την εποχή των «Απαράδεκτων» ή του Ζάχου Δόγγανου στο «Εκείνες κι εγώ» μέχρι σήμερα, ο Μπέζος μας έχει κάνει να γελάσουμε με την ψυχή μας πολλές φορές. Είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός που μπορεί να παίξει κωμικούς και δραματικούς ρόλους με την ίδια ευκολία, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, τον αγαπάμε λίιιιγο περισσότερο όταν είναι κωμικός. Μόλις λοιπόν ακούσεις ότι ο Γιάννης Μπέζος είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του ANT1 «Πέτα τη Φριτέζα», δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποφασίσεις επιτόπου ότι επιτέλους θα δεις κάτι πολύ καλό στην τηλεόραση. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και η επιστροφή του Φάνη Μουρατίδη στη μικρή οθόνη, από όπου μας είχε λείψει πολύ!

cl8b7891copy.jpg

O ελληνικής καταγωγής Κίμωνας Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας πασίγνωστος σεφ, βραβευμένος με πολλά αστέρια Michelin. Αυστηρός, υπερόπτης και χωρίς φίλους έχει επιλέξει τη μοναχική ζωή. Η ζωή του ταράζεται όταν μαθαίνει ότι βιολογικός του πατέρας δεν είναι ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε αλλά, ο ιδιοκτήτης μιας ταβέρνας στο παραθαλάσσιο χωριό Φτασμένο. Ο Ανδρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος), ο ξεροκέφαλος αλλά καλόψυχος ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Λαγουδέρα» βρίσκεται στα πρόθυρα πτώχευσης. Τότε, εμφανίζεται ο Κίμωνας και του προτείνει να εξαγοράσει την ταβέρνα χωρίς όμως να αποκαλύψει πως είναι γιος του!

Οι δυο τους αναγκάζονται να συνεργαστούν και η σύγκρουσή τους μπορεί να είναι αναπόφευκτη, σίγουρα όμως θα μας προσφέρει σπαρταριστές σκηνές και απολαυστικούς διαλόγους, Θα καταφέρουν άραγε να «συναντηθούν» οι δύο κόσμοι για το καλό …της γαστρονομίας;

dsc_4877.jpg

Εμπνευσμένη από την ισπανική σειρά «El Chiringuito de Pepe» που σάρωσε σε τηλεθέαση, η ελληνική εκδοχή «Πέτα τη Φριτέζα» έχει την τέλεια συνταγή για να πετύχει. Δοκιμασμένο σενάριο, υπέροχες σκηνές από τα εξωτερικά γυρίσματα στη μαγευτική Μεσσηνία και ένα δυνατό καστ καταξιωμένων και νέων ηθοποιών. Εκτός από τον Μπέζο και τον Μουρατίδη, θα απολαύσουμε τον ξεχωριστό Γεράσιμο Σκιαδαρέση (Αλέκος) στο ρόλο ενός κουτοπόνηρου χωριάτη ψευτοπαράγοντα που εποφθαλμιά την επιχείρηση του Ανδρέα αλλά και τη Τζένη Μπότση (Φάλον) ως ερωτική και με τσαγανό, ψαρού του χωριού που διεκδικεί μονίμως την πρώτη θέση στην καρδιά του Ανδρέα.

dsc_6929.jpg

Δύο ισχυροί χαρακτήρες με διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο και άποψη για τη ζωή. Από τη μία ο Κίμωνας, γοητευτικός αλλά μοναχικός, με ένα υπετροφικό εγώ που τον εμποδίζει να κάνει ουσιαστικές σχέσεις. Έχοντας έναν αποτυχημένο γάμο και ένα παιδί που μετά βίας γνωρίζει στο ιστορικό του, αποφασίζει να βρει τον αληθινό του πατέρα. Από την άλλη ο Ανδρέας, τίμιος, καλόψυχος αλλά και ξεροκέφαλος, έχει ζήσει μια δύσκολη ζωή και δεν αφήνει εύκολα τους άλλους να τον πλησιάσουν. Όμως όλα του πηγαίνουν στραβά και αναγκάζεται να βρεθεί αντιμέτωπος με το δίλημμα να εμπιστευτεί ή όχι τον μυστηριώδη Κίμωνα για να σώσει την επιχείρησή του.

Από τα sous vide στις φριτέζες και τις γάστρες και τούμπαλιν, οι δύο άντρες θα μάθουν πολλά ο ένας από τον άλλον και θα ανακαλύψουν κρυμμένες πτυχές του εαυτού τους. Η αέναη κόντρα gourmet vs παραδοσιακός τρόπος ζωής, απλόχερα «πασπαλισμένη» με μεγάλες δόσεις γέλιου.

-f-.jpg

Στο κάτω κάτω αν δεν θέλεις να δεις το «Πέτα τη Φριτέζα» για τον Μπέζο, τον Μουρατίδη, τον Σκιαδαρέση, τη Μπότση, ή για τα όμορφα τοπία της Μεσσηνίας, δες την για να μάθεις επιτέλους πως χρησιμοποιείται μια φριτέζα!

Από τη Δευτέρα 24/09 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στον ANT1.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ