TV + Series

Οι γκάνγκστερ «Peaky Blinders» θα γίνουν ταινία; (εικόνες, video)

Πιο πιθανό από ποτέ το σενάριο - Πόσες ακόμα σεζόν θα βλέπουμε τον Τόμι Σέλμπι

4168-35217.jpg
Λένα Χουρμούζη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
selby1.jpg

Την Κυριακή οι γκάγκστερ «Peaky Blinders» δικαιώθηκε στα BAFTA κερδίζοντας το βραβείο της καλύτερης δραματικής σειράς στη βρετανική τηλεόραση. Ο δημιουργός της βραβευμένης σειράς του BBC, Στίβεν Νάιτ, έδωσε συνέντευξη στο Digital Spy και μίλησε για το μέλλον της οικογένειας Σέλμπι.

«Φιλοδοξία μου είναι να δείξω την ιστορία μιας οικογένειας ανάμεσα σε δύο πολέμους. Από την αρχή ήθελα η αυλαία να πέσει με το πρώτο σφύριγμα των σειρήνων του πολέμου για την αεροπορική επιδρομή κατά του Μπέρμινχαμ το 1939. Επομένως θα χρειαστούν άλλες τρεις σεζόν για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο», είπε ο Στίβεν Νάιτ.   

peaky-blinders-s4-cast-cropped.jpg


Ο «εγκέφαλος» πίσω από το σενάριο των Peaky Blinders αποκάλυψε επίσης ότι είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να γυρίσει μια ταινία γύρω από τον πρωταγωνιστή και κεφαλή της οικογένειας, Τόμι Σέλμπι, πριν από την τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής σειράς.


«Έχουμε διάφορες προτάσεις και είναι όλες ενδιαφέρουσες. Έχουμε προτάσεις για μπαλέτο, για μιούζικαλ αλλά και μια ταινία θα ήταν τέλεια», είπε ο Βρετανός.

Ποια είναι η άποψη των ηθοποιών για το ενδεχόμενο μεταφοράς της σειράς στη μεγάλη οθόνη; «Εάν το σενάριο είναι τόσο καλό και δεμένο όσο της τηλεόρασης, τότε είμαι μέσα. Εννοείται», είπε ο Κίλιαν Μέρφι που υποδύεται τον Τόμι Σέλμπι. Ωστόσο, ο τηλεοπτικός αδελφός του Άρθουρ (Πολ Άντερσον) έχει κάποιους ενδοιασμούς, διότι στο παρελθόν η σχέση από την τηλεόραση στον κινηματογράφο δεν λειτουργεί πάντα αποτελεσματικά.

peaky_women.jpg

Στην ομιλία του στην τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων BAFTA ο Νάιτ απέτινε φόρο τιμής στους δύο του μεγάλους πρωταγωνιστές, τον Κίλιαν Μέρφι και την Έλεν ΜακΚόρι.

Peaky Blinders wins Best Drama Series - The British Academy Television Awards 2018 - BBC One


Η πέμπτη σεζόν των Peaky Blinders αναμένεται να είναι έτοιμη να βγει στον αέρα το 2019 από το BBC 2 και το Netflix.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ