TV + Series

Τζούλια Ρόμπερτς: Για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά (video)

Μετά από 30 χρόνια καριέρας στο σινεμά η 49χρονη δοκιμάζει τη μικρή οθόνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
334121-693243.jpg
EPA/IAN LANGSDON

Το Variety επιβεβαίωσε ότι η βραβευμένη με Όσκαρ Τζούλια Ρόμπερτς θα πρωταγωνιστήσει σε νέα μίνι τηλεοπτική σειρά, βασισμένη στο μπεστ σέλερ της Μαρία Σέμπλε «Today Will Be Different». Το βιβλίο κυκλοφόρησε φέτος το φθινόπωρο και η Αμερικανίδα συγγραφέας θα αναλάβει επίσης τη διασκευή του σεναρίου για την τηλεόραση.

Μετά από μια καριέρα 30 ετών στο σινεμά η Τζούλια Ρόμπερτς θα ενσαρκώσει την Έλενορ Φλαντ, μία γυναίκα που αποφασίζει μια μέρα να αλλάξει τη ζωή της και να στρέψει όλη την ενέργειά της σε πράγματα που έχει αμελήσει καιρό.

Το βιβλίο και η σειρά θα παρακολουθούν τις προσπάθειες της Έλενορ μέσα σε ένα 24ωρο και πώς αυτές βρίσκουν εμπόδια από τον γιο της, πρώην συνεργάτες της, τον σύζυγό της και άλλα πρόσωπα. Πρόκειται για μια «ξεκαρδιστική, συγκινητική ιστορία» για τις επανεκκινήσεις της ζωής, για τη γυναικεία αλληλεγγύη και για το πώς πολλές φορές πρέπει να έρθουμε αντιμέτωποι με τους δαίμονές μας για να αρχίσουμε να ζούμε ξανά.

«Είμαι ενθουσιασμένη που η Τζούλια θα ενσαρκώσει την Έλενορ μου. Είμαι χαρούμενη που θα συνεργαστώ με την ομάδα παραγωγής του Annapurna. Θα είναι μια θεότρελη κούρσα», δήλωσε στο Variety η συγγραφέας του βιβλίου.

Η Ρόμπερτς δεν είναι η πρώτη σταρ του Χόλιγουντ φέτος που κατευθύνεται προς την αγορά της μικρής οθόνης. Ήδη φέτος είδαμε τους Άντονι Χόπικνς και Εντ Χάρις στο Westword, η Μέριλ Στριπ είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Τζέι Τζέι Έιμπραμς The Nix, ενώ θα δούμε τους Τζούλια Μουρ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο Maniac του Netflix.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ