- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο ιδιοκτήτης του OnlyFans έλαβε 701 εκατ. δολάρια σε μερίσματα - Σενάρια πώλησης της πλατφόρμας
Η εταιρία του Ουκρανοαμερικανού επιχειρηματία προετοιμάζεται για ενδεχόμενη πώληση πολυδισεκατομμυρίων
OnlyFans: Υψηλά μερίσματα για τον Λεονίντ Ράντβινσκι - Έλαβε 701 εκατ. δολάρια, ενώ η πλατφόρμα προετοιμάζεται για πιθανή πώληση δισεκατομμυρίων.
Ο ιδιοκτήτης του OnlyFans, Λεονίντ Ράντβινσκι, έλαβε πέρυσι 701 εκατομμύρια δολάρια σε μερίσματα, καθώς η συνδρομητική πλατφόρμα, γνωστή κυρίως για περιεχόμενο για ενηλίκους, ετοιμάζεται για ενδεχόμενη πώληση δισεκατομμυρίων.
Η καταβολή αυτή προστίθεται σε περισσότερα από 1 δισ. δολάρια μερισμάτων που έχει ήδη εισπράξει ο Ουκρανοαμερικανός επιχειρηματίας από το OnlyFans, αποκομίζοντας κέρδη από τη σύνδεση των δημιουργών περιεχομένου ενηλίκων και διασημοτήτων με το κοινό τους.
Οι λογαριασμοί του OnlyFans δείχνουν ότι το 2024 καταβλήθηκαν 497 εκατ. δολάρια σε μερίσματα στη μητρική εταιρεία, Fenix International, που ανήκει στον Ράντβινσκι, αυξημένα από 472 εκατ. δολάρια το 2023. Επιπλέον, καταβλήθηκαν 204 εκατ. δολάρια στον ιδιοκτήτη σε πέντε δόσεις μεταξύ Δεκεμβρίου και Απριλίου.
Η εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε έσοδα 1,4 δισ. δολάρια για το 2024, αυξημένα κατά 9% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ενώ τα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν 4% φτάνοντας τα 683,6 εκατ. δολάρια.
Τον Μάιο αναφέρθηκε ότι η Fenix συζήτησε πώληση του OnlyFans έναντι 8 δισ. δολαρίων σε επενδυτικό κονσόρτσιουμ με επικεφαλής την Forest Road Company.
Ο αριθμός των δημιουργών στην πλατφόρμα αυξήθηκε 13% φτάνοντας τα 4,6 εκατομμύρια, ενώ οι λογαριασμοί συνδρομητών αυξήθηκαν 24% σε 377,5 εκατομμύρια. Συνολικά, το OnlyFans εισέπραξε 7,2 δισ. δολάρια από συνδρομές το 2024, αυξημένα από 6,6 δισ. δολάρια το προηγούμενο έτος.
Η διευθύντρια της πλατφόρμας, Κέιλι Μπλερ, πρώην δικηγόρος ιδιωτικότητας, δήλωσε ότι η εταιρεία «επέκτεινε την παρουσία της σε νέες κατηγορίες περιεχομένου, αποδεικνύοντας τη δυναμική και τις δυνατότητες της πλατφόρμας σε διάφορα είδη».
Το OnlyFans ιδρύθηκε το 2016 από τον Βρετανό επιχειρηματία Τιμ Στόκλεϊ και πωλήθηκε στον Ράντβινσκι το 2018. Η πλατφόρμα παραμένει με έδρα το Λονδίνο, με εκατομμύρια δημιουργούς αλλά μόνο 46 εργαζόμενους απασχολούμενους απευθείας.
Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει σε μέτρα ασφάλειας και εμπιστοσύνης, ενώ ισχύει αυστηρό όριο ηλικίας 18 ετών και άνω.
(Με πληροφορίες του Guardian)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Coruna στο στόχαστρο της Google - Ποιες εκδόσεις λογισμικού κινδυνεύουν και πώς να προστατευτείτε
Ποια τα χαρακτηριστικά του νέου προϊόντος
Φθορίζουσες πρωτεΐνες με κβαντικές ιδιότητες υπόσχονται πρωτοφανή ακρίβεια στην παρατήρηση των κυττάρων
Αυστηρά μέτρα από τον Έλον Μασκ μετά τον κατακλυσμό παραπλανητικού υλικού για τη σύγκρουση στο Ιράν
Από το πράσινο στο κόκκινο και το χρυσό, το show των δέντρων μαγεύει, αλλά εξηγείται δύσκολα
Το κρίσιμο ερώτημα από εδώ και πέρα είναι αν η πολεμική επιχείρηση μετατρέπεται σε ένα καθεστώς όπου η ταχύτητα υπολογισμού λειτουργεί αντιστρόφως ανάλογα με την ανθρώπινη ευθύνη και φρόνηση.
Η άρνηση του Ντάριο Αμοντέι να υποχωρήσει σε θέματα ηθικής για τη στρατιωτική χρήση της AI οδήγησε σε ρεκόρ εγγραφών
Η νέα έρευνα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science
H εταιρεία τοποθετείται έτσι στην κατηγορία των mid range συσκευών
Στη μελέτη συμμετείχαν περισσότεροι από 15.000 ενήλικες
Μια συζήτηση με τον καθηγητή Φιλοσοφίας της Πληροφορικής και Ψηφιακού Ανθρωπισμού στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Από τα video games στα εργαστήρια και η κληρονομιά που ενέπνευσε γενιές ερευνητών
Μια συζήτηση με τη Διευθύντρια Ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
Η οικονομική δημοκρατία στην πράξη ή «το εργαλείο των αναλφάβητων»
Αν, φυσικά, οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν
Μυστηριώδη σύμβολα σε σπήλαια της Γερμανίας αποκαλύπτουν ένα άγνωστο σύστημα επικοινωνίας της Λίθινης Εποχής
Η νέα σειρά της Xiaomi ανεβάζει τον πήχη σε αντοχή, αυτονομία και εμπειρία χρήσης
Οι τάσεις που αντικατοπτρίζονται από τις λέξεις της χρονιάς της τελευταίας εικοσαετίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.