Τεχνολογια - Επιστημη

2ο Game Development Meetup στη Λάρισα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Game Development Meetup στο  Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Game Development Meetup στο  Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα

Tο δεύτερο meetup των game developers, το οποίο φιλοξενήθηκε στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

Επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών, δημοσιογράφοι, gamers και πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα, έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση που τα είχε όλα:  παρουσιάσεις, συζητήσεις, gaming, διαδραστικές ενότητες, συμμετοχή σε κουίζ και δώρα.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Game Development Meetup στο  Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα

Οι μελλοντικές προκλήσεις της βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών στο επίκεντρο της συνάντησης

Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σημαντικές ομιλίες επαγγελματιών και δημοσιογράφων, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Παρουσίασαν στο κοινό σημαντικά ζητήματα που αφορούν στον κλάδο των βιντεοπαιχνιδιών, στις τρέχουσες εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς και στις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η κοινότητα των gamers και η βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Χρήστος Μπίκος και ο Άκης Ζαχαριάδης ως co-chairmen του International Game Developers Association (IGDA) της Ελλάδος. Για τις προκλήσεις και τη δυναμική του κλάδου μίλησαν gamers και games developers, μεταφέροντας στο κοινό την προσωπική τους εμπειρία και συγκεκριμένα οι: Άρης Δραγώνης (Dragonis Games), Χρήστος Αρβανίτης (Xenoplasis Games), Ανδρέας Δημογιάννης (Cymban Games), Γιάννης Χατζόπουλος (Noema Games), Αιμίλιος Σεϊμένης (Iphigames) και Γιάννης Σούκουλης (Haunted Bloodlines).

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Game Development Meetup στο  Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα

Με συμμετοχές δημοσιογράφων και προγραμματιστών από όλη την Ελλάδα

 Ενδιαφέρουσα στιγμή και ιδιαίτερη συγκυρία για τους παρόντες στην εκδήλωση, ήταν η συνύπαρξη και οι παρουσιάσεις δημοσιογράφων και παρουσιαστών, οι οποίοι για χρόνια παρακολουθούν και τοποθετούνται για τις εξελίξεις στον κλάδο των βιντεοπαιχνιδιών: Γιώργος Δρίτσας (Athens Voice, SAVETHEGAME.gr), Παύλος Παπαπαύλου (Enternity.gr, COSMOTE TV (GameR1), Μάνος Βέζος (Halftone.fm) και Παντελής Δασκαλέλος (IGN Greece, PCMag).

Την εκδήλωση συντόνισαν ο Αλέξανδρος Γκορμπένκο και ο Θεοφάνης Γαβριηλίδης ως χορηγοί επικοινωνίας μέσω του δικτύου IndiePump.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Game Development Meetup στο  Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα

H μαζική συμμετοχή των gamers από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, οι ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και τα κρίσιμα ζητήματα που αναπτύχθηκαν από τους έμπειρους επαγγελματίες και δημοσιογράφους, η εξαιρετική οργάνωση και φιλοξενία της εκδήλωσης, από το Πάρκο Καινοτομίας JOIST έθεσαν γερές βάσεις, για να συνεχιστούν οι αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον.

Ο ενθουσιασμός όλων, τα γόνιμα συμπεράσματα και η παραγωγική αλληλεπίδραση όλων όσων συμμετείχαν άνοιξαν τον δρόμο για την επόμενη συνάντηση των gamers και των game developers, με την οπτική της συμβολής και της υποστήριξης στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου στην Ελλάδα. Stay Tuned!

Διοργανωτής του Game Development Meetup Larisa, ήταν το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και συνδιοργανωτής ήταν η IGDA Greece.

Χορηγοί της εκδήλωσης «Game Development Meetup Larisa» ήταν οι:  Gnet Plus, efood, Heineken, Hell Energy Drink, CD Media, Battlenet, ενώ χορηγός επικοινωνίας το IndiePump.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ